Posted in: Videos
Kommentarer (3)
 • Isabelle

  Hej!
  Kollade precis på din senaste video, äventyr me sönerna.. Jag känner igen mig såå himla mkt! Jag vet xakt hur d känns att känna sig sådär jävla ful! Jag tänker på d så fort jag pratar me nån, att nu ser han lr hon hur äckligt jävla ful jag är.. Skit jobbigt är d!! Men Sandra, du är verkligen inte ful åh du verkar va en helt underbar person!! Vet hur svårt d är men d sitter bara i huvvet, så försök att varje dag säga t dig sj hur fiin du är! Du åh dina videos gör iaf mitt tråkiga liv roligare 🙂
  Kramar

 • Lina

  Älskar dina vloggar! Du blir som en bästis som alltid finns där när man behöver det! Haha det måste bli så konstigt när så många liksom känner ett så starkt band till dig medans du inte ens har ett ansikte på personerna. Kram!

 • Josefin

  HAlllÅ jag saknar din blogg! Vill se alla dina outfits i bilder plz grrlll!! PoK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *