VLOGG

Posted in: Videos
Kommentarer (6)
 • norrlandsjänta🌲

  bästa sandrisen aka festprinsessan! 🎉😄 kan int du göra typ ett inlägg här eller en video på youtube och tipsa om nå nice drinktips typ?? behöv nå inspo typ🎉

 • Nathalie Karlsson

  Finaste Sandra Vart kommer din värmeborste ifrån?? Love you

 • Isabelle

  Så jäkla jobbigt när man känner sig sådär ful (vikket jag gör jämt typ)! Man kan faan inte koncentrera sig på nåt annat juh! Åh ännu värre är d när man fixar sig åh verkligen försöker åsså blir d skit, fy faan, haha! Jag dricker inte helr så jag kan inte ta en drink för att d ska kännas bättre..
  Men iaf, du är så jäkla snygg 😍

 • Mosse

  Hej Sandra, jag har försökt kontakta dig tidigare utan resultat 😛
  min tjej följer dig och gillar allt du gör, det är hon som tipsat mig kontakta dig dels eftersom du sökte en kille till ett samarbete och eftersom du är sugen på att göra en pod? Jag har länge tänk lika då jag tycker det skulle vara superkul, jag har en kille som klipper & redigerar samt har all utrustning. Vare sig du är intresserad eller ej kan du väl höra av dig så jag vet. Vi kan väl testa en gång & känns det inte bra då är det inget mer med det 🙂 känns det bra kan vi göra några avsnitt!

  • sandra

   Hej! Sorry för sent svar, har liksom glömt bort att jag har en blogg hehe 😀 Tusen tack för anmälan men jag har lyckats få med en polare i videon nu hehe 😀 Angående podd så ligger det på is just nu, det var jag och min kompis Nazanin som hade planerat att köra tillsammans isåfall så vi får se hur det blir med det 😀

  • sandra

   Hej igen, efter att ha kollat upp id-adressen förstår jag att det var din flickvän som lämnade en fruktansvärd kommentar på min youtube-kanal idag. Jag har ingen koll på vilka ni är, jag hade inte sett din kommentar förrän idag, jag har naturligtvis aldrig syftat på dig i en video, som hon verkar tro? Jag tycker det är hemskt att hon hoppar på mig sådär när hon uppbenbarligen drar egna slutsatser helt från ingenstans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *