Stadsfesten!!

Hej! Den årliga stadsfesten är över och nu börjar äntligen baksmällan ge med sig , en vecka senare, har alltså legat däckad fram till nu ? Hehe nej skoja.

Fredagen på stadsfesten var SÅÅÅ JÄVULSKT KUL!! Vi började hos mig med pre-party och drinkar, sen gick vi till stan vid typ 10?? Och intog karusellerna det första vi gjorde hehe. Vi tror dock att vi åkte karru lite väl tidigt för det gick inte så snabbt som önskat tyvärr. Sen intog vi tälten och det är ju där det händer, ni som vet ni vet. Det blev drickar, champange och x antal vodka redbull. Jag tror det var här nån gång det blev lite mycket för mig men det insåg jag inte förrän dagen efter hehe.

Jag vaknade vid 9 = alltså aaalldeles för tidigt efter en helkväll på stan. Somnade ju typ 4 eftersom jag alltid måste städa och torka golv och sånt när jag kommer hem. Jag var alltså så bakfull så jag har svårt att beskriva det, jag tror inte jag någonsin varit så bakis ? Kanske en gång när jag var 18 och drack absint. Men jag har aldrig haft en festkväll inplanerad med en sån bakfylla, var nära på att ställa in allt ?? Men tog mitt förnuft till fånga, man ställer fan inte in stadsfesten. Jag försökte googla ”extrem bakfylla – vad göra ” Finns ju dock inga genvägar.. det enda tipset jag hittade var att äta ägg,  de andra tipsen har jag hittat på själv = be till gud och börja supa igen. Det funkade ändå helt okej, vet inte om det var gud eller drinkarna som hjälpte mig på fötter igen hehehhe. Var dock eeextremt trött och blev inte riktigt på lika partyhumör så fredagen men hade ändå jättekul!! Vi vek dock in årorna redan kl 1 men då kom gud in i bilden igen? Måste fan ha varit han alltså. Vi träffa på en snygging på gågatan och hux flux blev det efterfest. Det blev dock inte långvarigt alls och det var kanske lika bra, min mamma har lärt mig att efterfest automatiskt betyder att man ska ligga ? Är det här något ni andra känner till ? Varför har ingen sagt det till mig ????? Inga mera efterfest för mig då med andra ord hehehe. MEN !! En jääävulskt kul helg med the best girls <3<3 Längtar redan tills nästa år !!!

 

Är man en äkta fordonaren om man gillar plastglas mer än champangeglas?? Isåfall är jag det

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *