Midsommar och annat bus

HEJ <3

Midsommar är över, nu går det bara mot mörkare tider fattar ni det?? Hehe oj förlåt för negativ inställning men kan inte låta bli att tänka på det. Ibland när jag redigerar så ligger det kvar klipp i redigeringsprogrammet från i vintras – FÅR PANIK NÄR JAG SER DET!!!!!!!!! Jag tror seriöst inte jag överlever en till vinter???? Kanske tar mitt pick och pack och åker och provar lyckan i LA. Förhoppningsvis gör jag en Maria Montazami = gifter mig med en svinrik mäklare. Återkommer ifall det blir aktuellt.

Men just ja midsommar! Kändes ju tyvärr inte så himla midsomrigt när det var storm, regn och 10 grader liksom hehe. Meen det hindrade inte vårat humör. Alicia hämtade mig och Fanny vid typ 5-tiden och då for vi till Jullan och satte igång med matlagningen på dirren. Vi körde på en hederlig taco, enkelt, gott, lyxigt, sexigt. Sen joinade Emma och vi hade en mysig kväll med mycket snack och kaffe K hihi <3 kan inte bli en tråkig kväll med bästa sället

Lördag var jag typ inte en gnutta bakfull ??!?!?! En helt ny fantastisk värld öppnade sig för mig, har nästan blivit troende och funderar på att gå med i kyrkan igen. Så jag började dagen med en långprommis och storstädning av lägenhet. Sen började det rycka i min party-ådra när det ändå var lördag och brygg hade öppet hihihi. Fick nästan övertala Fanny och Jullan men det var jag ganska bra på för dom kom till mig för en liten förfest hihi!!! Sen vet jag inte hur det hände men vi tog oss inte ut förrän klockan var typ 1 hehe! Vi hade för kul på förfesten helt enkelt. Men timman vi hann vara på brygg VAR SÅ KUL!!! Alltså jag lever för brygg, har alltid kul där!!!!

Söndag var det ju tillbaka till verkligheten som gällde = extrem bakfylla och massa redigering hehe. Fortsatte med redigeringen igår och gick sen en kvällsprommis med mammsi och sönerna <3

Idag har jag spelat in en video som tog sån jäääävla tid alltså, har inte hunnit med nåt annat än en fotbollsmatch med hundarna! Så blir lite stress i veckan för att hinna klart till helgen FÖR DÅ JÄÄÄVLAR!!! Stadsfesten, fylla, karuseller, polare, is-glass med alkohol… kan man önska sig nåt mer ??? NEJ hihi är sååå taggad!! Men har samtidigt liite panik , hur kan det redan vara stadsfesten??? Efter helgen är det över ?? Sen är det vinter?? Och helt plötsligt är jag 43 och ogift. Herregud snälla någon stoppa tiden

Posted in: Bilder, Fest
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *