SUMMERBURST 2018

HEJ!
Hemma från livets helg och i princip fortfarande bakis? Eller så är det min introverta sida som behöver samla extremt mycket energi efter en fartfyllda dygn i storstan hehe.

Jag åkte ju till Stockholm i torsdags, hade som vanligt problem med flygbussen med min syster kom som en räddande ängel och skjutsade mig. När jag kom fram hade jag ju tänkt gå på en shoppingrunda, det blev katastrof. REA och människor ööööverallt ?! Det ska jag komma ihåg och får helt enkelt hålla mig till internetshopping i framtiden.. känns ju dock förjävligt då jag måste hämta paketen på Coop Konsum Erikslid ?! Alltså vet inte vad jag ska göra ? Måste typ kontakta DHL och säga att det här funkar inte ??? Vill ha tillbaka boxen på CK ?! Det funkade ju heeelt perfekt så fattar inte vart den tog vägen :'( Det var aldrig nåt strul, det var nära att gå + man skall prata med människor.

Iallafall, tog en taxi till VGs lägenhet där jag bott i helgen, hann inte göra mycket mer än handla, BUS:a mig och fixa med en video.

FREDAG försökte jag sminka mig i den minimala spegeln i katastrofalt ljus. Tog skitlång tid + blev extremt onöjd med mitt utseende hehe men men!!! Kl 15 var det dags för pre-party på Lisas hotellrum! Det bjöds på Prosecco, sallad, smoothies, diamanter & solbrillor från Madlady = goals. Sen åkte vi till Summerburst och hallelujah! Det var roligare än vad jag någonsin kunde ana ?! Lisa hade ju alltså ordnat ett bord på någon slags VIP-avdelning där det bjöds på free bar. Stämningen på stället var på TOPP och det var verkligen SÅ kul! Blev en ganska tidig kväll då vi visste att man skulle orka ännu en dag. Jag och Josefine skulle gå in till stan och efter ett tag insåg jag att jag gått SÅ HIMLA FEL! Så fick en långprommis emot min vilja och verkligen emot mina fötters vilja. Hade ju en platt sko men eftersom det var en toffel så gled väll foten omkring litegrann där inne vilket resulterade i BLÅSOR under foten. Hade så jäkla ont ?? Typ värre än att ha gått i klackesko ? Somnade iallafall på 2 röda. Varför säger man röda egentligen? Röda vadå ?? Eller säger man ens så?

LÖRDAG var jag ju bakis och skulle dessutom gå på jakt efter ögonbrynspenna eftersom jag glömt min. Det gick dock väldigt snabbt och smärtfritt och vid 17-tiden var det dags för partydag numero 2. Vi började på Lisas hotell då också och åkte till Summerburst just efter 18 tror jag. Lördagen var om möjligt ÄNNU ROLIGARE! Blev till och med efterfest på Berns fast där blev jag inte så långvarig för herregu så trött jag var hehe.

SUMMAN AV KARDEMUMMAN = En så jävla kul helg!!! Roligare än vad jag någonsin trott! Och det bästa var att träffa så många av er!!!!!!!!!!!!!!! <3 Fyfan vilka underbara änglar ni är <3

Idag har jag alltså fortfarande varit mer död än levande. Satt uppe och jobbade till typ 11 igårkväll så unnade mig en sovmorgon och började dagen med en prommis, ångrade dock att jag tog med mig båda hundarna då Theo är mer lik en sengångare än en hund. Fick BÄRA han största delen av vägen och nu har jag typ ryggskott ? När mamma slutade for vi på Solis och fortsatte uppdrag balkongfix. Vi köpte en växt, lite pynt, kuddar, filtar, balkongskydd, lampor och nu är det verkligen SÅN HIMLA SKILLNAD 😀 Längar tills det är dags för invigning hihi. Nu känns det dock som jag fått lite ny energi så ska passa på att städa i hemmet. Sen se nåt avsnitt av The Rain !!!! Alltså OMG har ni sett det ?! Var helt fast efter första avsnittet och förstår veeerkligen hypen! Finns på Netflix!

Imorrn ser det äntligen ut att bli lite bättre väder 😀 Också ska jag till Michelle och fixa nageln jag bröt i helgen hihi. SÅ TUUUR att hon hade tid för mig för jag kunde inte stå ut av tanken att ha borta en nagel på midsommar, är liksom hellre helt utan finger!! MEN JA städa var de!! Ska verkligen försöka bli bättre på uppdatera bloggis! Har bara haft en svacka då jag varit så jääävla less på tanken att ta upp datorn när jag suttit och redigerat i typ 8 timmar. Sorry för de!! LOVE U <3

Posted in: Bilder, Fest, Resor
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *