Norge med Cocopanda!

Heeej hörni <3 Jag överlevde ju Norge-trippen som ni kanske fattar om ni följer mig på andra sociala medier hihi. Hade ju såklart oroat mig i onödan för det var verkligen ett SÅ HIMLA KUL event Cocopanda styrt upp!!! Den 12 timmar långa resan var faktiskt ganska kul hehe. Jag älskar flygplatser!!! Det är som en speciell feeling där också kan man sitta och kolla på människor och typ slappna av ? Hemma finns det ju alltid nåt annat att ta tag i. Vi kom iallafall fram till Kristianstad vid halv 11 på kvällen, och med vi menar jag alltså mig själv och en tjej som heter Miranda, hon är från Boden och har en skönhetsgrupp på fejjan. Kände direkt jag träffade henne att det skulle bli kul dagar i Norge och att jag äntligen skulle ha en polare på event hihi! Vi åkte direkt till hotellet och då hade Cocopanda gjort det så himla fint med goodiebags, snacks, ballonger, morgonrock med våra namn på, drömmen! Tog bara bor sminket sen blev det läggdags på direkten

Torsdag började vi med hotellfrukost och sen åkte vi ut med båt för att hämta resten av gänget på flygplatsen. Sen blev det en fullsmockad dag med DJURPARK, stress-panik-sminkande på hotell hehe, ett besök på Cocpandas systerbutik ”Bli Vakker” och sen en fantastisk middag på en Beach club! Det var verkligen höjdpunkten, kan ha varit för det var då det serverades alkohol hehehe nä men!!! Hade så kul med Miranda Amir och Marcel! <3<3 Och alla som jobbar på Cocopanda var så himla söta och snälla hihi!!

Fredagen började med HELIKOPTER-TUR! Alltså SÅÅ KUL och verkligen en upplevelse för livet!!! Vi åkte till Cocopandas lokaler och där var vi hela dagen och gjorde lite gott och blandat – körde live på deras facebook, kollade in deras lager, åt lunch osv ! Sen var det dags att åka hem och jag var nog hemma vid midnatt typ då bästa mammsen hämtade mig hihi. Men alltså summan av kardemumman = Cocopanda hade verkligen styrt ihop det bästa eventet ever!! TACK för att jag fick komma hihi <3

Posted in: Bilder
Kommentarer (1)
  • Isabelle

    Vet precis hur du känner eftersom jag oxå är väldigt introvert! Har däremot varken youtubekanal lr blir bjuden på event haha, men för mig kan d va jobbigt att bara gå t jobbet! Åh man känner sig verkligen som the lonley creepy guy in the corner så fort man kmr ut bland folk!
    Du sa i en video nånting om att du vart så förvånad över att nån frågade dig om du ville följa me på nåt event tror jag d va? För d fanns så många andra duktiga åh vackra influensers.. Dags att inse att du är en av dom gumman 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *