Umeå & Event-panik

HEJ!!

Äntligen har jag tid att uppdatera, har nämligen haft stress-panik i veckan hehe.

Helgen spenderade jag som sagt hos Julia och Alicia i Umeå! 😀 Jag tog bussen 15.30 och cirkus två timmar senare hämtade dom upp mig också körde vi hem till dom för middag och party hihi! Var så kul att träffa dom igen och catcha up <3 När klockan blev mycket tog vi en taxi till hundra!! 😀 Nu har dom ju dessutom en uteservering så det är ett ännu mer nice ställe hihi! KUL KVÄLL förutom att musiken var inte riktigt lika bra som sist + att jag var tvungen agera psykolog åt en kille då han hade en polare som gått bort samma dag och hans kompis var ett rövhål som inte kunde ta hand om sin polare + att han försökte kolla in Julia och alicias rumpor. Hehe ja ungefär så! Vi tog iallafall en buss hem och sen var det läggdags på direkten

Söndag vaknade jag med panik. Jag tänker alltid såhär det första jag gör när jag slår upp ögonen på söndagar – ”jaha nu har den här veckan gått, vad har jag inplanerat i veckan då” och när jag kommer på att event står på schemat får jag faktiskt sån extrem ångest och det blir typ bara värre och värre för varje gång. Jag är ju en introvert person och det blir verkligen så jävla tydligt på event. Det känns ju som alla influencers är så framåt, extroverta, självsäkra, snygga, fantastiska och i en sån grupp blir jag verkligen den tysta fula jävla grå musen. Jag känner ändå att jag försökt och gjort mitt bästa, men dom flesta har redan sina bästisar och sitt ”gäng”. Det är ju ingen som varit otrevlig (eller ok 1 som verkar ha haft något emot mig sen första gången, är helt ointresserad av att prata med mig, härmar min dialekt bakom min rygg och låtsas typ att jag är luft) men jag har ju inget gäng och ingen att liksom ty mig till , hehe säger man så? Jag har aldrig varit utanför i skolan men nu vet jag hur det känns när man inte har nån att sitta med på bussen, ingen att äta med, ingen som väntar på en osv. Så jag börjar känna mer och mer att det inte är värt jag utsätter mig för såna här situationer.. inga upplevelser är värda nånting om man inte gör det med människor man älskar. Jag har aldrig passat in / kommer aldrig passa in i influencervärlden, jag har bara råkat hamna här ? Jag älskar att jobba med det jag gör men det är ju kontakten med ER jag älskar, att läsa era kommentarer en sur morgon <3

OJ världens längsta utläggning, det jag ville komma fram till var att det var så skönt att vakna hos Julia och Alicia och höra deras kloka ord <3 Annars är jag ju alltid ensam i min ångest på söndagsmorgnar hehe. Jag tog bussen hem 13.20 och jag var fan inte så bakis ? STORstädade när jag kom hem, organiserade i garderober och bland smycken till och med hallelujah, sen gick jag en långprommis och resten av kvällen satt jag uppe och redigerade till kl 1. Har ju varit så stressad i veckan för jag trodde jag skulle med flyget mot Norge på torsdag men de var alltså IDAG. Det tar mig cirkus 11 timmar och 3 flyg att komma fram till destinationen Kristiansand (sitter alltså på flygplatsen nu). Jag är livrädd att få sån där flyg-mage som tydligen var ett vanligt fenomen? Att luften i magen expanderas av trycket på planen? 1 flyg brukar gå bra men 2 ger mig enorma smärtor så jag är alltså livrädd att se vad 3 har att bjuda på. Kanske får fara till sjukhus. Jag kommer hem fredag kväll så håll tummarna för mig att jag får en kompis och att min mage inte sprängs (fast det kanske vore lika bra hehe) Så vi hörs efter helgen då får jag berätta allt hihi

 

De är så här jag vill se mig själv, skrattandes och sprundlandes med älskade vänninor. Inte som den tysta fula musen

Posted in: Bilder, Fest
Kommentarer (9)
 • Louise

  Det påminner mycket om Victoria Törnegrens upplevelse av ”Nelly-charter”resan.

  Du borde lyssna på ”två systrar en pod” om du inte redan gör det 🙂 tror att kommer kunna relatera rätt mycket till Vickan och Alex, två introverta influensers som hatar event haha!

  • sandra

   Hahahha omg jag spelade in en vlogg i helgen och då sa jag att jag alltid kände mig EXAKT som victoria törnegren på nelly charter !! vloggen kommer imorrn 😀 ÄLSKAR Vickan och Alex dom är helt fantastiska hihi

 • E

  Är också introvert och hatar att vara ensam på tillställningar men jag upplever att det blir bättre oxh lättare för varje gång! Är väl något man blir bättre på ju mer man får träna på det 🙂 (att jag sen kommer hem helt slut i huvudet, får ångest och börjar analysera varje liten detalj av vad jag gjort och sagt osv är en annan historia :)))

 • Tea

  Altså- så dumt at du skal til Kristiansand! Hvis du vil ha tacograteng og fest- kom til Bergen heller. #1 norsk fan

 • Agata

  Jag tror att det gäller att bita ihop, gå på events och förr eller senare så blir man en i gänget förhoppningsvist. Om man aldrig går så kommer man aldrig få kompisar i influencer världen.

  Samtidigt så känner jag igen känslan så mycket! Så jag känner med dig… Men kan man aldrig ta med sig en kompis på events? Blir lättare i hjärtat om man har någon med sig.

 • Elisabeth

  Jag kan förstå din panik och ångest. Försök tänk att det inte behöver vara något negativit att du är introvert och tystare än vad många andra är.

  I mina ögon känns du så äkta och du ska få fortsätta vara den du är även kring alla andra influceners, inte jämnföra dig med de andea.

  Jag tycker du verkar vara så himla fin, rolig och härlig. Tror ingen annan bryr sig om att du är mer tyst/introvert utan att många bara uppfattar dig som snäll och mysig! <3

 • Ebba

  Sandrisen! Det är ju därför vi gillar dig så mycket, för att du inte är som ”alla andra influencers”. Utan du är dig själv och det lyser igenom. Skit i att gå på event om det får dig att må dåligt, dina fans finns här ändå! Såklart jobbigt att känna att du inte passar in (vilket jag tror bara du reflekterar över, inte andra på eventen), men vet du vad? Strunta i att fara på event, omringa dig med människor hemma som du kan slappna av med och som ser dig för den du är.
  Du är grym!! Glöm inte att vi är många som tycker det. <3

 • Freja

  Du är så fin och helt klart en av de roligaste personerna jag träffat. Blir alltid glad av dig, trots att jag har en tuff period i livet just nu. Du är grym!

 • Josefin

  Men Sandrisen, vi tycker då om dig precis som du är! ❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *