Spontanare till Umeå

Heej såhär på fredags-kvälls-kvisten <3

Alltså i veckan har jag typ bara filmat och redigerat?? Jag kan då inte komma på nåt annat hehe. Förutom alla promenader med sönerna och en avstickare till Ursviken med Fanny hihi. Jag sa att jag hade röd stapel på det sociala, ni vet som i the sims? Då frågade hon om jag ville följa till tandläkaren och det tyckte jag lät som en fantastisk idé hihi de var faktiskt ganska kul.

Idag har jag varit som en yr höna? Eller egentligen hela veckan? jag tror jag har solsting. Nu är jag iallfall äntligen klar med jobb för idag och tänkte göra en tidigkväll för IMORRN mina vänner!!! Tänkte jag dra till Umeå!! bara sådär lite spontant hihi! Det här är min nya wild and crazy personlighet ni ser. Jag kom alltså på det här igår när jag skrev i polare-chatten och frågade vad alla skulle göra i helgen, dom flesta hade andra planer och Julle & Alle skulle vara kvar i Umeå och föreslog att vi skulle komma dit och partaja hihi!  när ingen annan kunde tänkte jag YOLO, jag sätter mig själv på bussen och åker dit hihi! Så nu är jag så taggad på träffa twinsen och dansa på hundra!! 😀


Men som sagt så måste jag göra en tidigkväll! Om jag ska fortsätta referera till the sims så är ”energi” heelt röd hehe. Vi höres efter helgen pok

Posted in: Bilder
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *