Min helg!

HEJ!!

Tänkte att det är dags att uppdatera om helgen hihi. Berättade ju i fredags att vi skulle fira Emma och de gjorde vi verkligen hihi. Jag, Fanny och Nazanin åkte hem till henne vid 7-tiden där hon hade styrt med snacks och bubbel-sorbet-drinkar! SÅ GOTT. Vi catchade upp om livet, dansade och drack drinkar,  sen styrde vi kosan mot Brygg. Trodde vi skulle vara sena men vi var i princip först hehe, men de gör då inte mig nåt, dom gångerna vi haft roligaste på klubben har vi i princip varit själva 😉 Hade en himla kul kväll men när jag kom hem önskade jag verkligen att jag skulle ha skippat sista shoten hehe?? Kände mig som en full 18-åring i mitt eget hem när jag kom hem med ett örhänge och lyckades dessutom tappa ut ett helt ägg-paket på köksgolvet. VARNING! Gör aldrig det. SÅÅÅ svårt att städa bort!!!! Speciellt när man inte gör det ordentligt första gången så det liksom gror in helt och hållet i golvet. Har skrubbat så jag har ont i armarna fan

LÖRDAG var inte en så kul dag, var ju bakis = redigerade hela dagen och gick prommis med hundarna hehe, de var allt.

SÖNDAG var det dags för första eventet i samarbete med Xide Non Alco!! Dagen började sisådär hehe, när jag låg och försökte somna kvällen innan fick jag SMS från sas att planet var hela 3 timmar försenat. Jag hade ju planerat att hinna gå och shoppa och sen åka till Djurgården i god tid då vi skulle träffas på Josefinas. Istället skulle jag ju bli sen!!! Och jag HATAR att komma sent. Men inte nog med det, jag stressade som vanligt på morgonen och kutade till flygbussen, jag anade dock onåd att jag var den enda där och när bussen var flera minuter sen började jag få panik. Insåg då att jag gått dit en timma och 15 minuter för tidigt lol!!! Jag hade väll försökt göra en snabb huvudräkning när jag fick SMSet på natten = det blev inte så bra. Så efter att ha stått där i 30min gick jag hem igen, städade lite och sen gick jag tillbaka för panik-attack nummer 2. Jag var nämligen fortfarande själv på busshållplatsen och började därför läsa på lappen ”Vid förseningar avgår bussen enligt ordinarie flygtider”. SÅ DET VAR ALLTSÅ MENINGEN ATT JAG SKULLE ÅKA DIT TYP HALV 7 NÄR FLYGET GÅR 11????

Som tur är så har jag ju en mor som alltid ställer upp <3 Hon skjutsade mig till flyget och där gick allt bra. När jag landade tog jag en taxi direkt till eventet och de var ju en 40 min lång resa såå kom typ 1,5 timma sent??  🙁

Men men, när jag kom fram var iallafall allt frid och fröjd! Josefinas är ju såå fint på sommarn & det var jättekul att träffa dom andra gäng-medlemmerna hihi. Eller lät det kriminellt ? Tror väll att dom flesta inte var kriminella. Vi åt en magisk brunch, tog gruppfoton och åt efterätt. Nästa gång ska vi åka vagn på Pride-tåget :O Så dom hade ju som planerat inför det innan jag kom så jag hann egentligen bara äta en brunch sen var jag tvungen att åka till flyget igen haha. Rekord i den snabbaste visiten någonsin i Sthlm?? Jävla sas. Men det var ändå den bästa söndagen på länge?! Tråkigt att det blev så kort men utöver det! 😀

Sorry för suddigaste bilderna ever, har klippt ut dom från video men vloggen kommer på torsda 😀

Nu måste jag gå och lägga mig, känner att jag skrivit jättekonstigt i det här inlägget haha? Har sovit så jävulskt dåligt på senaste tiden så är helt slut. Blir så jävla orolig och ångestfylld direkt jag lägger mig… har typ tagit två timmar att somna varje natt och för mig som är van att somna på 30 sek är det så JÄVLA HEMSKT. Har laddat ner en ”somna bättre” bok så hoppas de hjälper. Vi hörs snart POK

Posted in: Bilder
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *