En vecka med goväder

Friday bitches!! Det är ju ett ganska oförskämt quote men endå bra! Gud ändå veckan har gått i ultra-rapid? Fast det gör den ju jämt. Jag har mest redigerat och filmat, det är så jävla kul och går så bra just nu!? Känns verkligen som jag kan koncentrera mig, kanske för att jag inte blir avbruten hela tiden eller kanske tack vare glasögonen, alltså dom har verkligen gjort under??? När jag köpte dom tänkte jag FYFAAAN jag skulle aldrig ens ha gått på syndundersökning, men i efterhand inser jag att det var mina bäst spenderade pengar på hela året? Mitt tix i ansiktet är helt borta och jag blir inte lika trött och slut!! Älskar glasögon har dom JÄMT när jag är hemma hihi. Och den största anledningen till att jag tycker det är så kul är ju ni, jag ÄLSKAR att vakna på morgonen och läsa era kommentarer. Känner mig bortskämd av all kärlek jag får av er, känns nästan som en dröm i den här branschen när man läser om hur mycket näthat man kan få. Det hade jag och mitt svaga psyke aldrig pallat hehe. Men känner verkligen att ni som följer mig är mina POLARE <3 Jag känner alltid igen namnen på er som kommenterar ofta och jag går ofta och tänker i vardagen att ”gud de här måste jag berätta för polarna på tuben” hihi älskar er !!!!!!!!!

I veckan har det ju varit kanonväder!! För bra för att vara sant?? I MAJ??? Rekordet innan var en gång när det var 20 grader? Har sagt till familjen varje år: ”kommer ni ihåg när det var 20 grader när jag fyllde år?” OCH NU 28!!!!! Jag tar det som ett tecken från gud att nu jävlar vänder livet hehe.

Jag har egentligen inte tagit vara på vädret så mycket hehe, är ju rädd för solens UV-strålar + blir jävulskt uttråkad så har mest suttit inne och filmat och redigerat 😉 Men i tisdags tvingade Fanny med mig på utflykt! Vi tog hundarna och körde till Rovön där vi chillade och solade en stund, kanske en timma hehe, men bara det var ganska jobbigt för en rastlös människa. Sen kom molnen, jag höll på kissa ner mig och då for vi hem.

Onsdag jobbade jag på dagen och på kvällen kom Emma P hit för lite lill-lörda och balkongmys! Vi har ju inte setts på tyyp ett år ?? Så vi hade verkligen mycket att snacka om och det var så kul att se henne igen!

Igår redigerade jag hela dagen, gick på stan med fanny en stund på kvällen och sen solis med mamma! Skulle kika på balkongmöbler för min nuvarande situation är inte så nice hehe. Har liksom två jätteosköna stolar ?

Idag har jag gått broarna, redigerat klart en vlogg, spelat in ett samarbete och nu väntar jag på att brevbäraren ska komma med en ny primer till mig. Jag har mutat dom att gå och köpa en på KICKS för jag orkar inte gå själv haha, så jag la en peng i brevlådan så hoppas dom kommer tillbaka och inte bara tar pengarna? Hehe nej jag skoja jag hoppas mitt paket kommer idag, har beställt Smashbox primerizer, nån som prova ??? Har insett att det är min primer som gör mig till en livs levande torkad kaka.

IKVÄLL ska vi fira Emma L!!! 😀 Hon föddes ju exakt ett år och en dag efter mig, så har haft koll på hennes födelsedag sen vi gick hos dagmamman hihi. Dom flesta av polarna jobbar tyvärr men jag, Fanny och Nazanin ska dit och fira henne och sen nalkas det utgång på Brygg!! ÄNTLIIIGENN har våran älskade klubb öppnat uteserveringen hihi. Egentligen var de premiär förra helgen men då var vi ju i Båtfors så idag blir det våran premiär 😀 Nu ska jag slå in hennes present hihi vi hör kanske imorrn då!

Posted in: Bilder
Kommentarer (6)
 • Linnea Lindahl

  Ha en underbar helg goa du!
  Önskar en Lindahl till en annan 😂💃🏽😘

 • Agnes

  ahhhhh blir typ LYCKLIG I SJÄLEN av att du verkar börjar må bättre!!! förövrigt ser du helt sjukt vacker ut i senaste videon!

 • Leila

  Heeej finaste du!
  Tack för hudvårdstipsen i videon idag! Gudarna ska veta att det var efterlängtat och behövligt nåt så in i bomben!! Du har verkligen fått en fantastisk hy! Du glänser och är vackrare än någonsin!! Så, skit samma att det är tidskrävande och svider i min stackars börs…vill man vara fin..osv,osv..ja, jag får göra så gott jag kan..😉😉 Vet du vad. Jag är SÅ himla tacksam och lycklig över att jag snubblade in på din kanal för några år sen! Du blir bara bättre och bättre och jag kan bara hoppas att du gillar det min trötta hjärna kommer på att skriva då och då, jag får så mycket glädje och inspiration av dig så tack är inte nog. Så massor med kramar och all kärlek till dig Finaste Sandrisen! Hoppas din helg blir toppen! ❤mwahh!😚❤

 • Mariam

  I extremt jobbiga tentatider (just nu) så förgyller du mina dagar som ingen annan. Du är helt fantastisk!!!

 • Amanda

  Har du och Isse gjort slut? Eller var håller han hus? Såg att han inte var på din födelsedagsfest <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *