Min 25-års fest!!

Heej här är jag, live från solens strålar. Alltså vädret är helt sjukt ?!?! Men det antar jag att ingen har missat hehe, är ba lite orolig över världen och isbjörnarna.. hur mår dom egentligen? Jag och Fanny ligger ute och solar med hundarna och jag tog med datan för jag hatar att sola hehe, blir rastlös dirr

MEN!!! MIN 25-ÅRS FEST I BÅTFORS!! Halle-fucking-luja!! Vaknade ju på fredagen till ett UNDERBART väder, alltså vädret kunde ju inte blivit bättre?? Hade dock panik när jag vaknade över helgens outfit hehe, klänningen jag hade tänkt ha passar inte längre, så istället hade jag hittat en kjol i garderoben jag kunde ha men hade ingen topp som passade. Så jag fick harva mig ut i Skellefteå city = modets helvete förfan. Hittar i princip ALDRIG ett enda plagg jag vill ha??? Så det var ju ingen skillnad den här gången, köpte nån ful topp på bikbok som jag egentligen inte ville ha men som jag kände att OK kanske funkar i krig. Skyndade mig hem, stress-packade och då hittade jag linnet som hörde till kjolen som jag trodde jag hade slängt !!!!! Vilken jävla tur i oturen.

Tillslut var vi packade och klara så jag och mamma styrde kosan mot Båtfors. Det gick sådär hehe. Ingen av oss har direkt haft koll på vägen när vi åkt dit tidigare så vi hade lite panik, körde några omvägar och så men tillslut hittade vi rätt!

Kändes så jäkla skönt att komma ut på landet och ha heela Båtfors för oss själva!! Vi packade in oss i stor-stugan, chillade i solen, gick i skogen med hundarna och njöt av bonde-livet. Sen var det dags att börja med förberedelserna = Baka tårta och dekorera stället. Det tog sjukt lång tid så tror vi var klara typ 9-10 på kvälla! Då såg vi lite tv och sen var det läggdags. Sov dock så jäääkla dåligt så hade nog dom mörkaste ringarna ever dagen i ära lol hehe

LÖRDAGEN aka kalas-dagen gjorde vi oss i ordning och blåste upp ballongerna, sen kom gästerna! Dom fick välja rum och sen var det dags för för-drink och fri lek hihi. Sen grillade vi till middag, körde tipsrunda om Sandris (det är jag), öppnade presenter!! (asså är i chock har världens bästa familj och polare <3 ) drack Kaffe Karlsson, tog gruppfoto och åt tårta, spelade kubb i solnedgången och slutligen grillade körv till nattmat i grill-kåtan. Det var en snabb genomgång men faaan vilken bra kväll det blev <3 Alltså bästa födelsedagen I MITT LIV!!!! <3<3<3 Tack igen till polare och familj för att ni ville komma och för att ni gjorde kvällen till den bästa!! <3

                                                          Pyntet hittade jag på Amazon och HÄR (adlink )

Posted in: Bilder, Fest
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *