25-års dagen

Hej!

Gud ändå sitter ute på ballen i bh och trosa, de är fan sommar ?!?! Upptäckte dock lite sent att ALLA grannar också sitter på ballen hehe har typ visat mina knappt befintliga tissar för alla. Igår tänkte jag verkligen det att gud måste nästan skämta med mig hur små tissar jag har fått ?? Önskar mig sillisar i födelsedagspresent.

På tal om födelsedagspresent, igår fyllde jag 25 år! Så det är gamm-gumman som skriver här idag. Man kanske tänker sig att 25-årsdagen ska vara speciell och hejdundrandes, men jag tror det var min tråkigaste födelsedag någonsin. Jag for på Ö&B med mamma, de var allt hehe. Sen jobbade jag i min ensamhet resten av dagen, tur jag hade Viggo i knät för att undvika psykos. Men mammsen kom med blommor också <3 dagens höjdpunkt, älskade mor vad vore man utan henne<3 Jag satt och jobbade till typ halv 12 och sen somnade jag inte förrän 1 PLUS att jag drömde så hemska mardrömmar ! Vaknade av att jag skrev MAAAMMAAA hehe.

Så idag vaknade jag tröttare än någonsin, alltså jag har tyvärr fått tillbaka min extrema trötthet som jag skyllde på sköldkörteln där ett tag. Jag måste ju ha någon sjukdom för ingenting hjälper, oavsett hur mycket jag sover eller hur mycket kosttillskott jag äter….

Men har iallafall gått broarna med Viggo och varit på stan en sväng! Tänkte jag skulle kolla myskläder för jag har INGA som ens ser lite okej ut ?! Jag går liksom runt i mammas byxor från Cellbes som hon måste ha köpt på 90-talet för jag tror jag snodde dom ur hennes klädkammare i vårat gamla hus hehe. Hittade tyvärr inga bra…. vars fan gör man de ? Tänkte ju att jag ville ha helt ok myskläder i båtfors men så blir det tyvärr inte hehe.

IMORRN ÅKER VI JU!! Till Båtfors asså 😀 Vi åker en dag tidigare för att göra allt i ordning och sen kommer alla polare på lördag! Wihhhooo önskar dock jag var mer taggad än vad jag är, allt i livet känns fan jobbigt men jag tror ju det kommer bli jättekul, polarna kan alltid muntra upp mig<3

Så ikväll måste vi iväg och handla och innan dess ska jag göra klart en video, prova outfiten till festen, HITTA PÅ EN LEK?!?!?, gå me viggo!! Osv osv så nu måste jag kila

Men måste TACKA er nåt så extremt för alla grattis-hälsningar, alla DMs och kommentarerna på senaste videon!!!!! Ni är ju helt underbara och fantastiska, kan inte fatta att jag har så fina människor som bryr sig om mig ?!?! Det känns enda in i hjärta och själ ska ni veta <3 Jag orkar knappt läsa alla kommentarer på en gång för jag börjar gråta så mycket <3 Så jag tar det lite pö om pö och ska försöka hinna svara ikväll !!! Men ni måste veta att det värmer så extremt jävla mycket!!! ÄLSKAR ER

 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *