Helgen & Nya naglar

                                                                       Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Gud ändå kan en helg ens gå såhär fort hehe? Kanske för jag kom hem så sent från Uppsala i fredags (typ 23) så har helgen gått på en ögonblink. I lördags var det ju go-väder = det börjar rycka i drink-venen hehe. Så vi bestämde oss för att partaja lite!! Julia, Fanny & Nazanin kom hit vid 7-tiden och förfesten var ju som alltid såå himla rolig<3 Sen bestämde vi oss för att gå ut på klubben eftersom vi inte varit ute pååå ?? typ 2 månader ? Sist var på CK festen då det var typ 30 minus hehe. Men tyvärr var det 35+ på den enda klubben vi gillar så vi fick gå på verandan och det var ju inte så nice och inträdet kostade dessutom skjortan.

                                                                       Min topp finns HÄR / Byxan HÄR

Igår var jag alltså bakis och redigerade heela dagen, det enda jag gjorde annars var att gå me hundarna lol 😛

Idag ringde väckaren typ 8 gånger innan jag reagerade, herregu. Hade tid hos Michelle för nagelfix kl 9 så det blev en lite stressig morgon hihi. Men det var en perfekt start på morgon att chitchatta med Michelle och samtidigt fixa födelsedagsnagel! Tänkte ju att det skulle matcha klänningen jag ska ha på lördag, vara lite glam men samtidigt inte too much så jag hinner lessna, man ska ju ändå ha dom en månad! Och resultatet blev PERFEKT!! Tyvärr har jag ju ångrat mig när det kommer till val av klänning, vill inte ha den där idiotiska klänningen haha. Den sitter inte ens bra längre.. har kollat som en galning i webshopar men hittar inget. Sen kommer ju inte festen bli som det var tänkt i början och det känns jävligt jobbigt. Förlåt för att jag skriver så kryptiskt men orkar inte annat just nu

Sen har jag gjort det vanliga – redigerat, hämtat paket, gått me jyckarna och grinat. Just nu ser jag fan inte ens en mening med livet och har extrem panik inför framtiden. Kul avslut på detta inlägg va??? 🙂 Sorry

Nu ska jag ta mina älskade söner och gå och lägga mig, behöver en ordentlig natts sömn tror jag. Vi ses och förlåt <3

 

Posted in: Fest, Outfits
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *