DRÖMHÅRET!

                                   / Det här inlägget skrev jag i fredags men glömde klicka på publicera hehe /

HEJ!! Är så trött att mina ögon är helt röda + känner verkligen att jag inte klarar mig en dag utan glasögon nu? Mina tics kommer tillbaka, ni vet det där jag gjort med ögonbrynen hehe ???? Det har ju förövrigt HELT upphört sen jag började med glasögonen så det var 100% att mina ögon var överansträngda! Har till och med fått mindre rynkor i pannan hehe?!?! Fast det kanske beror på mina älskade syror

Just nu sitter jag iallafall på Arlanda, har köpt en skitäcklig sallad för 122kr + fått extremt många hostattacker så alla kollar argt på mig. Det enda roliga är att jag hittat en ny parfym så jag går och luktar på min arm och njuter hihi. Var tvungen köpa den så får visa på tuben

IALLAFALL!!! Idag har jag varit i Uppsala hos Marielle för att fixa håret!!! Alltså det har länge varit en DRÖM att få komma till henne !!!!!!!!!!!!! Hon heter @mariellehair på insta och hon är seriöst the bayalage qeen!!!! Hon har jobbat i LA & hon har kurser för frisörer för att lära dom måla hår!

Så jag klev upp 4 imorse för att sen hoppa på flygbussen kl 5, jag är ju en morgonmänniska men 4 är nästan gränsfall hehe. Tog iallafall en taxi direkt till salongen och vi har både färgat & satt i nytt hår. Och alltså håret……. jag är i chock. Ni vet ju vid det här laget att jag provat en del hår, har jävligt höga krav och säger inte att ett hår är bra om jag inte tycker det. Men det här håret är MAGISKT!!!!!! Märket heter Richy Hair (@richyhairsweden), dom har ÄKTA europeeiskt hår, äkta med stora bokstäver för många gillar ju ljuga om den detaljen hehe. Håret är dessutom behandlat på ett helt annat sätt än hår jag provat tidigare. Gud endå hur mycket ska jag babbla utan att tråka ut er hehe? Jag är ju så intresserad av både hår och löshår så jag vill veta ALLT!

Idag hade vi dessutom turen att Richy hair kom till salongen och nu kan jag nog det mesta hihi! Okej jag ska försöka fatta mig kort. Det vanligaste är att hår kommer från indien osv, för det första är hårstråna mycket grövre än skandinaviskt hår och för det andra är det svart. Så när dom blonderar håret lägger dom det i stora jävla baljor med extremt stark blekning, vilket såklart är fruktansvärt för håret, det förstör fjällskikten totalt! Därför upplevs dom ju ofta torra snabbt eftersom den glansiga silikonytan dom lagt på tvättas bort sakta men säkert och kvar är den torra döda håret. Fjällskikt vill man ju ha för att håret ska kännas glansigt, lent – precis som ett hår som sitter på huvudet.

Så skillnaden med richy är att det är från Europa från början – det är finare hårstrån och det behöver inte blekas lika mycket. När det bleks gör dom det väldigt skonsamt, det tar hela 3 mån att få fram den blonda färgen men då har man kvar fjällskikten!!!!! Kvalitén känner man direkt med handen och det känns nästan magiskt! Sen finns håret redan i kalla blonda färger vilket jag aaaaldrig någonsin kunnat hitta tidigare!! Gud ändå det här låter kanske som världens reklaminlägg men jag är bara helt förälskad i det här håret hihi!!

Richy är väldigt nya i Sverige men ni måste fan be eran frisör beställa hem det! Jag lovar på min GRAV att ni aldrig provat ett bättre hår. Det går att använda iallafall MINST 9 månader!!!!!!!!!!!!! Jag har aldrig haft ett hår längre än 3 tidigare just pga jag inte gillat kvalitén så det ska bli spännande att se hur länge det håller för mig 😀

Som ni kanske förstår är jag så EXTREMT NÖJD!!!!!!!!! TUSEN TACK till Marielle och Richy!!! Mina stjärnor på himlen och jag kommer nog lägga till dom högst på testamentet om jag skulle dö. ( Undra om dom vill ha mitt skrot hehe)

Jag kanske inte behöver säga nåt mer utan ni kan ju helt enkelt spana in bilderna ?!?!? Jag känner mig som en inspo-bild på tumblr ?!??!? HELT SJUKT <3<3<3<3 Har börjat tänka att allt i livet har en mening, jag tror det var meningen att allt skulle gå åt helvete med mitt hår i slutet av november för att jag slutligen skulle hitta både Marielle och Richy <3 Det här var min Love Story, amen <3

Posted in: Hår
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *