Valborgs & Cellprov!

HEJ!! De är maj! Känns inte riktigt som de när det är typ 1 grad ute och regn, jag har liksom haft min tjockaste vinterjacka idag. Men om vi kan lita på väderapparna ska det ju fan bli sommar i helgen!!

Iallafall, vi har ju såklart firat in våren med ett hederligt valborgsfirande hihi! Vi samlades hela gänget i Julle och Alles föräldrars nya hus! Alltså fiiiiinaste huset ever! Vill flytta in där. Vi grillade till middag, körde beerpong, drack drinkar, chitchattade och hade en kul kväll som alltid <3

Var inte så bakis när jag vaknade igår heller! Redigerade en hel video och det tog ju typ hela dagen, sen var jag tvungen gå med hundar, såg lite sandhamn och sen skulle jag lägga mig i tid… de gick åt h-vete. Alltså ska jag börja få sömnproblem vid 25-års ålder lägger jag fan ner. Tror jag somnade halv 2… vissa nätter är min kudde SÅ JÄVLA OSKÖN! Känns som jag ligger på betong? Och det är bara vissa nätter? Det måste nog vara psykiskt.

Så idag var det inte helt enkelt att kliva upp men man måst ju hehe.. gick broarna med Viggo, tvättade, duschade håret och sen var det dags………………………….. för…… cellprov. Var inte så nervös som jag trodde jag skulle vara, hade ju liksom accepterat läget och förberett mig för det värsta. Jag och Fanny hade ju dessutom bokat samma tid så det var skönt att ha med syrran. (Vi var alltså inte i samma rum och kollade i varandras snippar utan samma tid fast i olika rum hihi.) Det var ju iallafall över på ett ögonblick och det var inte alls farligt, fick en jättesnäll tant <3 Känns ännu bättre att det äntligen är gjort!!  Sen har jag sprungit på stan och städat and here I am. Måste he mig ut i pissvädret igen med hundarna.

Imorgon ska jag spela in frågestund, så har ni några frågor kan ni ställa dom här 😀 Efter det ska jag ta ut mitt pissiga hår hihi!! Är så less på det så jag håller på trilla av.  Dom varma slingorna jag pratat om blir varmare för varje sekund i princip. Har aldrig varit med om ett slingat hår som INTE blir så.. och det är ju ingenting som går att rädda med silverschampoo pga då blir blonda slingorna lila, fattar ni ? Så på fredag åker jag till Uppsala till min DRÖMFRISÖR!! Är så jääävla taggad hihi

Nu måste jag ut med ungarna hej

Posted in: Bilder
Kommentarer (2)
  • S

    Hej Sandra! Jättekul att du fick en så bra Valborgs med polarna! Din senaste vlogg var superbra som alltid!♥ Jag måste köpa serumet du tipsade om!

    Fråga, Undrar över vad du tycker om Rapunsel of sweden. har tänkt på att det var länge sen du var där sist.

    Tack för att du alltid gör så bra videos! ♥ kram!

  • Johanna

    Vill veta vad dina ”must have” är just nu, både smink, hår, ansiktsvård & kläder! Sen om du har nå planer för sommaren osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *