Hej! Förstår om ni tror att jag dött i feber? Om det vore så väl höll ja på säga. De var då den längsta och jävligaste sjukdomen jag haft på flera ÅR?!! I torsdags bestämde jag dock för att filma och redigera en video då jag hade en inbokad video på fredagen och jag får sån ångest av att måste boka om grejer, känner mig så dålig och jobbig då. Så det blev ingen vidare mjukstart efter sjukdomen utan jag jobbade från morgon till 11 på kvällen, de var inte så smart för jag mådde sämre på fredagen igen.

Så i helgen har jag tagit det jävulskt lugnt, känns inte ens som det varit helg ? Har äntligen kunnat gå promenader igen och kände verkligen att jag varit sjuk länge när sist jag var ute var hela älven frusen och nu var den TOTALT tinad?! Fick ju en chock!! Men så underbart! Sen har jag väll typ städat och sett Morden i Sandhamn – NYA SÄSONGEN ÄR SÅÅ BRA <3

Idag har jag spelat in en haul och gått prommisar med min bästis och son, Viggo <3 Theo fick vara hos morsan för han går så långsamt hehe. Nu är jag helt slut, typ mest mentalt.. jobbiga tider i privatlivet fyfan, tror jag grinat 12 gånger idag. Nu måste jag iallafall rycka upp mig för jag, Fanny och hennes karl ska iväg och handla till imorgon! Det är ju Valborgs och vi ska vara i tvillingarnas föräldrars nya hus! 😀 Drömmigt och så himla snällt av dom hihi. Så ser så mycke fram emot partykväll me polare<3 Har dock ingenting att ha på mig blää hehe. Ok de var en tråkig men sanningsenlig update. Vi höres POK

 

 

Posted in: Bilder, Uncategorized
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *