Shoppingtips

HEJ från en feber-tjej, är alltså fortfarande sjuk? Har typ aldrig varit sjuk såhär länge förr? Panik! snart far jag fan på sjukhuset. Har sovit extremt dåligt inatt, har ont överallt och orkar ingenting!! Fanny tvingade mig gå ner till trappuppgången och hämta hundarna och jag trodde fan jag skulle svimma, blev lika anfådd som om jag hade sprungit ett maraton????!? Har ju inte gått ner sen i söndags!

Men men, vad passar bättre än tröst-shopping när man är sjuk hihi? Har surfat runt på min älsklings-sida Campadre och jag hade alltså köpt rubbet om jag hade haft råd. TAKE a look vilka fantastiska saker

 

1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här

 7. Här  / 8. Här / 9. Här / 10. Här / 11. Här / 12. Här

 

Det här är alltså bara ett litet urplock av allt hihi! Men la mina sista stålar på Biotherm-produkterna!  >HÄR< hittar ni hela kampanjen!!! Blev överlycklig när jag såg den hihi, ”Liquid glow”-serumet har jag ju pratat om förut men sen glömde jag bort det ett tag för jag provade väll nåt annat men för några veckor sedan började jag använda det igen och undrade: VARFÖR I H-VETE SLUTADE JAG MED DETTA???? Tycker sminket blir tuusen gånger bättre när jag använder det här innan. Har ju ett quote som ekar i mitt huvud, hörde det på youtube men kom inte ihåg av vem -”Your makeup will never look as good as your skin”. (tror de var så lol ) Så liquid glow rekommenderar jag till ALLA.

Campadre är (om ni missat de eftersom jag sagt de några gånger hihi ) alltså en sida för medlemmar!! Kostar inge att bli medlemmar utan ni behöver bara klicka HÄR ! 😀 mitt bästa tips för att bli en äkta campadre-shoppare: Man ska helst logga in varje dag för att inte missa nåt grymt hihi

Rabattkoden ”sandra10” funkar fortfarande om ni vill ha 10% rabatt!! 😀 (vem vill inte)

Sorry om de här blev ett konstigt forumulerat inlägg, känner att jag inte ens kan tänka ordentligt med den här febern

Posted in: Dagens wantie
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *