Easy breezy beautiful week

HEJ!!!! Den här veckan har jag verkligen försökt slappna av och ta en paus. Har ju redigerat vloggen från helgen men inte spelat in någon ny video utan helt enkelt tagit en tajm out, har ju aldrig gjort det förr så kändes verkligen som jag behöver det, för att släppa stressen jag alltid har och för att hitta inspo och glädje igen. Oj lät mer allvarligt än vad de är hehe. Sen är jag faktiskt så satans less på att redigera om jag får säga så hehe, less på att se mitt ansikte och höra min röst !! Så hoppas en liten paus gör susen. Men de värsta med redigeringen = MIN DATASTOL! Det STRÅLAR i min nacke direkt jag sätter mig i den,  jag kommer fan få problem livet ut tack vare den??!?!

Så istället har jag gått massa promenader i det älskade vårvädret, kom på att jag ska börja rida igen??? Se sånt här hade jag aldrig kommit på om jag satt klistrad vid dataskärmen! Men varje gång jag ser en häst saknar jag det, när jag känner lukten får jag hjärtformade ögon som på emojin ni vet och det vore SÅ kul att ha ett annat intresse! Plus att jag måste fan komma ut ur hemmet, blir jag inte galen nu så blir jag det inom en snar framtid hehe. Så det känns som min bästa idé på länge!! Det enda jag är lite rädd för är att folk ska kolla på mig haha, vet aldrig hur jag ska formulera mig för att det inte ska låta fel men jag gillar ju inte riktigt att vara the center of attention. Jag är så HIMLA glad och tacksam att folk kollar på mina videos men när jag är ute på stan skulle jag helst ha rånarluva a la Rihanna på Coachella ( har dock inte råd med en Gucci utan de får bli JULA ) Känns som att jag associerar blickar med bitch-blickarna man fick från 92:orna när dom snackade skit om en på högstadiet? Min hjärna reagerar likadant? Och ifall jag är dålig på rida kan jag tänka mig att folk skulle skratta lite extra bakom min rygg och typ skriva om det på jodel lol. Förstår ni? Ok nu när jag skrev det där om jodel fick jag fan panik, jag kan inte börja rida haha. Oj oj oj får se hur jag gör

Har även varit hos tandläkaren, var lite nervös men sen kom jag på att jag älskar tandläkaren? Enda gången jag känner mig älskad och värdefull för den jag är hihi. 25 år och aldrig haft ett hål, det är ju dock ENDAST för att jag ärvt min mammas bra tänder och inte för att jag tagit hand om dom hehe. Ännu en sak att tacka min mor för <3 Har även varit och hälsat på mormor, var på ridhuset för att kolla läget, gått prommisar med fanny, gått ännu mer prommisar utan Fanny, varit på stan med Fanny och ja, det är typ det jag kan komma på. Eller jo, sett Robinson å fyfan så bra de är i år, plus Parneviks det är typ mitt favoritprogram hihi.

Har tyvärr inga bilder på varken mormor eller tandläkaren så det får helt enkelt bli en selfie, mina nya fräscha pjucks och min son. Varför är det alltid så gulligt när djur har ute tungan hihi???

Nu ska jag städa lite och sen kommer Fanny hit, vi ska spela nåt nytt tv-spel där man rymmer ur fängelset. Låter svårt och låter som hon kommer bli arg på mig för att jag är så dålig i jämförelse med henne hehe. Sen har vi en jättekul helg att se fram emot! Men mer om den later POK i love u

Posted in: Bilder, Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *