Vårdepp

Hej!! Onsdag aka Lill-lörda är det idag. Den här veckan har varit fruktansvärd hitills ? Har kanske vårdepression? Fast nu har jag ju sagt att jag har haft höstdepression, vinterdepression OCH vårdepression? Det kanske är ett dåligt liv helt enkelt hehe. Har bara känt mig så värdelös, dålig, ful och i princip alla dåliga ord man kan komma på. Önskar så att jag var en positiv människa som trodde på mig själv osv osv ? Hur gör man ?

Just nu ligger jag iallafall instängd i vårat minimala sovrum, jag har det som tillflyktsort eftersom jag håller på att bryta ihop av att aldrig vara själv. Gud ändå har tänkt om det är för privat att skriva om det här ? Haha nä men vafan måste få ventilera. Känns ju dock ganska förjävligt då jag egentligen vill ha min soffa, min teve och hela vardagsrummet lol. Det här rummet är så litet så det finns knappt syre så det räcker. Jaja nog snackat om det.

Har typ BARA redigerat dom här tre dagarna ? Och jag har faktiskt tänk några gånger att cancer är ju förmodligen nr 1 på min dödsorsaks-lista (ja jag har en sån) men nummer 2 är min DATASTOL. Den tar kål på mig och nu när jag suttit så jävla mycket håller jag på dö direkt jag sätter mig ? Den är så jävla o-ergonomisk så det finns inte ???? Jag valde ju helt enkelt utseende före komfort när det gällde val av datastol… vet inte om det var rätt eller inte. Skulle ju må dåligt psykiskt istället för fysiskt om jag hade en ful stol?

Nu har jag precis gjort klart det sista med en video och tänkte försöka lägga mig tidigt. Imorgon ska jag fan ta en day off. Det är i princip ALDRIG jag har en dag utan att redigera eller filma ? Så känns verkligen som jag behöver en fri dag. Har ändå en massa måsten att göra, städa ( eftersom jag är den enda som gör det fast det bor två karlar i 30-års åldern här 🙂 ) , handla, PACKA!!! På fredag åker vi ju till Umeå Open !!! Är sååå taggad inför det!!!!!! En helg med tjej-polarna tror jag verkligen är vad som behövs. Har dock inte planerat ut en enda outfit så där har vi ju ett problem hehe. Men fan nu är klockan mycket, jag måste tvätta bort smink och sen sova POK

En outfit-bild från helgen får piffa upp inlägget

Posted in: Bilder, Outfits
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *