Margaritas & Bio

Heej alla mina älsklingar och alla mina ex <3 Hehe undra om något ex brukar läsa min blogg ? Kommentera gärna isåfall 🙂 Nej skoja, hej. Det är tisdagkväll ?? Jo de måste det nog vara. Jag har sjuuukaste huvudvärken? Kanske för att jag suttit vid datan så många timmar utan glajjer ??  Att ögonen lärt sig sitt nya liv med glajjer men jag insåg hur obekvämt det är att hela tiden ha dom på sitt ansikte så har liksom inte orkat ha dom idag hehe. Men som tur är,  för mig och min huvudvärk så är jag hemma själv för typ första gången. Fråga till andra introverta som dessutom jobbar hemifrån PLUS har HSP-personlighet: Hur hade ni mått av att aldrig få vara ifred och ha lugnt och tyst ? Alltså att vara hemma med två arbetslösa karlar varje dag i en månad? 😀 Bar en fråga 😉

Ännu en helg har iallafall sprungit förbi fortare än en antilop. I fredags, fast räknar man fredagen till helg ??? Kanske inte ?? Jag brukar räkna fredag-kvällen ?? Men hela fredagen var skit-tråkig så det var egentligen onödigt att jag tog upp den. Jag redigerade bara hela dagen och sen la jag mig tidigt.

LÖRDAG började jag morgonen med en långprommis med min snabba, pigga och glada son. ( Theo är tyvärr den långsamma, trötta och sura hehe ) Sen gick jag och hämtade ut paket, sminkade mig och sen var dags dags för middag på Taco-bar med Jazz, Nazza och syster Fannsy! Var kul som faan att gå dit?? Har typ inte varit där sen det öppnade ? Och har aldrig någonsin suttit inomhus ??? sjukt eller? Hehe. Deras Frozen Margarita är ju faktiskt helt fantastisk, har provat mango och jordgubb och båda är SÅÅ GOOOODA! Blev sugen på en sån nu. Maten är jag dock inte jätteförtjust i hehe. Efter mat och drinkar gick vi hem till Fanny och fortsätta snick-snacka och drinka litegrann. Jazz och Nazza for hem tidigt men jag och Fanny var sugen på fullt ös medvetslös hihi, så vi var hos henne ganska länge innan vi gick till mig där isse och grabbarna var, vi hade ju tänkt få med dom på krogen men dom var jättetråkiga och spelade kort. Vi satt ett tag och såg på men tappade all partystämning och gick och la oss istället hehe.

SÖNDAG var jag bakis men inte värst, bestämde mig iallafall för att gå broarna och det gick typ bra ? Glömde att jag var bakis när jag gick men kändes som jag skulle svimma när jag kom hem. Redigerade iallafall klart en video, sminkade mig och sen gick jag, isse, VG och Alle på bio! Vi såg ”A quiet place” och det var SÅÅ HIMLA BRA!!!! Skräckis/thriller tror jag, ni måste se den!! Man hade som aldrig sett något liknande så av mig får den 4 margaritas av 5!

De var min helg det! Början på den här veckan har bestått av stress, panik, ångest, aggressivitet 🙂 Så skulle jag beskriva den 🙂 Är liksom omringad av både stora och små negativa händelser??? Kan dra några av dom små:

• Köpte nya (inte så billiga) solbrillor i lördags, isak sätter sig på dom på söndagen.
• Jag förstörde Juicy Couture-dressen första gången jag tvättade den. Kan inte prata mer om detta för jag är så jävla jävla förbannad att jag kan strypa nån jävel.
• Har fått ca 7 inombordsfinnar mellan ögonbrynen ? Är helt svullen och röd?

Nu måste jag fixa med videos så vi höres <3

Posted in: Bilder, Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *