Heej long time no see <3 Har haft full rulle och har stora problem att skriva när det aldrig är tyst i läggan hehe. Min HSP-personlighet blir värre genom åren tror jag. Kan man få någon medicin för det ? Eller måste man besöka the dark web?

Tänkte iallafall uppdatera lite från veckan! I måndags var det påskmiddag hos mammsen, jag, Fanny, våra karlar + VG var bjudna hihi. Jag hade lovat att göra kakan så det började jag med rätt tidigt och det tog fan hela dagen hehe ? Men allt man gör i livet tar dubbelt så lång tid när man ska filma det. Man måste sätta upp stativ, kontrollera vinklar, ta om grejer, prata samtidigt osv osv. Sen var jag även tvungen att göra en avstickare för att köpa dekor  + att jag tvättade och försökte sminka mig samtidigt hehe. Blev iallafall klar i tid och kl 17 gick vi till mammsen <3 God mat och ännu godare sällskap <3 Vi pratade mycket om Jesus och hans roliga påhitt <3 Saknar <3

Hmm Vad mer har jag gjort förutom filmat och redigerat???? Joo just, fixat nya vår-naglar!! Igår hade jag tid hos Michelle och när jag kom tid hade jag ett sug efter färg, det slutade med en jävligt rosa kulör hehe. Hade omröstning på instagram så var ju helt enkelt tvungen att ta den som fick flest röster 😉 Men känns som jag kommer älska färgen, speciellt med lite BUS hehe. Tror färgen hette strawberry daiquiri eller var de martini? nån drink iallafall

Åh just fan, brillorna har kommit, alltså glasögonen. En ny värld har öppnat sig, visste inte att man kunde se såhär skarpt ????? För vill ju verkligen poängtera att mina brytningsfel inte hade något med åldern att göra hehe, hon sa att jag förmodligen haft detta i flera flera år ??!? Så nu ser jag som en falk, men har ett STORT problem – DOM BLIR JU KLADDIGA HELA TIDEN ?!?! Kanske för att jag är nybörjare ? Men dom blir ju skitiga efter 2 min ?

Sen har jag börjat planera min 25års fest!! Hade ju sagt till mamma i förbifarten att jag skulle vilja hyra Båtfors, alltså en stor stuga i båtfors som mamma kan hyra via sitt jobb. Var typ där varje år som liten men nu var det vääldigt länge sen. På påskmiddagen kom mamma med dom underbara nyheterna att hon hyrt det!!! En stuga mitt ute i ingenstans, just vid älven, inga grannar – kan inte tänka mig något bättre hihihi. Så nu måste jag varkligen sätta igång med planeringen då det bara är en månad kvar, har ni tips om kul lekar OSV så tipsa gärna!!! Och har ni sett en klänning som är så jävla glam och snygg att ni dör – kommentera. hihi. Glam-tema var givet, glammiga klänningar på en bondgård, kan det bli mer jag ? hehe.

Idag har varit en extremt tråkigt dag, har redigerat i något som känns som 321 timmar, alltså ända sen jag vaknade, sen gick jag prommis, sen började jag med det här inlägget och nu vill jag sova haha. Har varit ganska bra på lägga mig tidigt i veckan, älskar det så jävla mycket och mår mycket bättre! Så ska BUSA mig och sen sova. Lördag imorrn ?? Fattar nada ? Är sååå sugen på partaja för jag håller på att bli mentally fucking crazy på att sitta inne i den här lägenheten. Eller det har jag nog redan blivit. Vi får se vart vinden för oss. Godnatt

Posted in: Bilder
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *