Fredagsparty

HEJ!! <3

Ännu enhelg har passerat i ultra-rapid?? Säger man så? Fult ord. I fredags iallafall var det strålandes sol, jag började dagen med en morgonprommis med grabbarna grus (alltså hundarna, skulle nog aldrig få med karlarna på promenad?) Sen gick jag ut på stan för att utföra ett uppdrag = hitta en snygg body. Hade provat outfits kvällen innan och det enda som saknades för en fullständig outfit var en hejdundrandes body. Tyvärr var jag lite orolig…. utbudet i stan är ju inget att hurra för… så det jag tänkte skulle bli en blixtsnabb visit blev ganska lång och jobbig hehe. Hittade en OK body men föll inte pladask direkt. Gud endå vilken lång utläggning om en body hehe? Men det var ju en ganska stor del av min dag.

Sen gick jag hem och gjorde mig i ordning för PARTY! på en fredag??? Det har nog inte hänt sen i somras ?? Anledningen var att Nazanin skulle åka utomlands och vi ville ju hinna träffa henne innan hon åkte 😀 Så det blev faktiskt stor-kalas hemma hos oss! Och vi hade skitkul som vanligt hihi <3<3 Sen hade vi ju tänkt gå ner på stan och spana in öl-tälten eftersom det var en såkallad SM-vecka?? Meen de var typ 5 pers där ??? vafan ?? Måste bero på att dom flesta som är intresserade av sport inte super så mycket för dom tänker på hälsan och sån skit? Eller så var det helt enkelt för kallt? Vi gick till Calles istället och där var det fullt ös !!


Såhär såg ja alltså ut i fredags

Jacka – HÄR  / Jeans – HÄR / Skärp – HÄR / Body – R
(Annonslänkar)

LÖRDAG kändes ju verkligen som en söndag hehe? Det var då iallafall lika spännande som en söndag. Redigerade, duschade. Det var i princip det jag gjorde lol. Just ja det var ju Earth hour så vi släckte ner och gjorde nada, det var skit-tråkigt sen gick jag och la mig. Kul dag 🙂

SÖNDAG redigerade jag , gick med Viggis och sen hade vi myskväll hos morsan ! Jag, Fanny, Mor och våra söner. Vi såg en skräckis som hette ”Slumber”, den var faktiskt ganska bra !! Tips om ni gillar demoner. Sen for jag hem och redigerade och hipps vipps var klockan halv 2 ? Gud ändå jag suger på att vara vaken sent, har mått dåligt hela dagen idag pga det hehe. Så nu ska jag tacka för mig och sova , 9 känns mer som en passade läggtid för mig hihi


Hur kul med gruppfoto hiihi ? Det borde vara obligatoriskt på varje party

Posted in: Fest, Outfits
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *