HELGEN

Fredag – Första dagen på hemmaplan. Vi for på Solis för att handla mat till kylen och alkohol till festen hihi. Köpte också ettårspresent till Viggis som fyllde år när jag var i Stockholm! Han fick ett spel som han inte riktigt fattade utan det var mest Theo som hade nytta av det hehe. Men jag tror han kommer fatta snart 😉 Sen städade jag , tvättade, redigerade .. ja ni vet de vanliga !

Lördag var det dags för party med polarna <3 Julle och Alle var hemma från Umeå så då måste man passa på! Så Jazz, Nazanin, Julia och Alicia kom vid 6-tiden och vi hade lika kul som alltid!! VG och isak var också bjudna på festen för dom bor ju här hehe. Vi snickesnackade, spelade spel och sen när det var dags för utgång insåg vi att inget alternativ lät särskilt lockande, vi har ju roligast när vi är med varandra hihi så vi körde fullt ut hemmaparty!

Söndag var jag baaakis såklart. Redigerade HELA dagen tills ögat och hjärnan inte orkade mer, då åt jag påskägg och såg på tv hihi. Såå de var min helg de!!

Idag lyser solen, det är nollgradigt och vindstilla, jag får såna vårkänslor FYFAAN de är den bästa känslan !!! Har hunnit med två möten, gått prommis med familjen runt älven och klockan 5 ska jag på synundersökning som jag spontan-bokade här imorse hehe. Men jag klagade ju på att jag rynkar pannan när jag sitter vid datorn och jag tror det är för att mina ögon blir så ansträngda.. så terminalglasögon kanske är lösningen? Eller botox? Eller båda. Vi får se helt enkelt hihi. Nu ska jag sortera tvätt tills det är dags att gå. POK

Posted in: Bilder, Fest
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *