Heej! Jag har lämnat Fjollis och är tillbaka i trygga Norrland. Stannade längre än planerat :O Jag landade ju i Stockholm sent på måndagskvällen så då var det ju typ läggdags på direkten. Tisdag vaknade jag typ 7 och var så redo för dagen så kunde inte somna om hihi, det var alltså dagen jag hade tid på Sherry Beauty Estetik! Så jag gick upp kl 7 och duschade och sen traskade jag ner på stan för att hinna shoppa lite innan jag skulle till kliniken. Hittade i inte skitmycke men tänkte att jag ändå ska göra en Stockholms-haul 😀 Var så länge sen jag ba visa vad jag shoppat ??? Älskar ju att spela in såna hihi

Vid halv 1-tiden skulle jag ta en Uber till Solna, det gick sådär. När jag kom fram tyckte jag det kändes lite konstigt, det var bara höga hus och det såg inte direkt ut som att det hade kunnat ligga en salong där ? Så skrev in adressen i telefonen och jag var 30 MIN GÅNGVÄG DÄRIFRÅN 🙂 Som tur var så stod taxin kvar, så jag sprang ju tillbaka till den och det visade sig att jag skrivit fel adress 🙂 15 istället för 157!!! Fick extrem panik för jag har ju fobi för att komma sent!!!! Men han brassade på och jag kom precis i tid! puuuuh

Kliniken var HUR fin som helst och alla var så himla trevliga!! <3<3 Jag hade ju inte riktigt bestämt vad jag skulle göra, var ju sugen på allt hehe. Men rådfrågade dom och prio nummer 1 i mitt liv var att fixa läppen ?? Alltså jag har som tur var INTE tänkt på detta, eller jag har sett det på bilder men tänkt att jag kanske lutade huvudet eller nåt, men jag har haft JÄTTESNE LÄPP!!! Till och med morsan sa att hon tänkt på det men inte vågat säga nåt ??? lika bra, jag hade drabbats av panik. Hade dessutom börjat fundera på om fillern låg ovanför läppen, vilket den kan göra om man sprutar från sidorna. Oj oj oj de är nog gud som straffar mig (som vanligt) hehe eller så beror det på den som utfört det. Hoppas på det sistnämnda då jag gärna vill hålla mig på en god kant med den allsmäktige.

SEEER NI SÅ FINT!! 😀 Jag är så jävulskt nöjd!! Och kände verkligen direkt att jag var i trygga händer, Sherry kunde verkligen sin grej!! ÄLSKAR hur hon fick till amor-bågen, den har tidigare pekat neråt om man kollat uppifrån ?? ehhh neråt-läpp nej tack. I framtiden kommer ingen annan än Sherry få röra min läpp!!! 

När vi ändå var igång bestämde jag mig för att köra profil-behandling fullt ut. Det innebär alltså att man lägger fillers i näsa och haka :O hihi. I näsan gör man några stick längs nos-ryggen får att få en mer avsmalnad look + att man lägger lite i tippen och just under näsan för att lyfta den och få en lite mer upp-pointande feeling. I hakan gjorde man några stick här och där för att få en lite mer markerad haka helt enkelt, här har vi före och efter-bilder :


JAG ÄR SÅ EXTREMT NÖJD!! Resultatet är så himla naturligt och fint. Nu har det ju gått en vecka och näsan har äntligen slutat vara svullen, tror jag iallafall hehe, men det kan vara svullet upp till 10 dagar. Dagen efter var det eeextremt svullet, blått och jag vaknade fan av att det gjorde ont hehe men det var det värt!!

Så jag kan verkligen verkligen rekommendera Sherry Beauty Estetik av hela mitt hjärta !! Aldrig varit så nöjd med nåt i livet i princip hihi! Dom är väldigt fullbokade så mitt tips är att följa dom på instagram, @sherry_beauty_estetik heter dom och > HÄR < hittar ni deras bokningssida.

Onsdag, alltså dagen efter var jag svullen all over in the face men det hindrade inte mig för att he mig ut på shoppingrunda hihi. Hittade dock INGENTING den dagen!! Gick hem till VG igen, sur och svullen och då visade det sig att jag var utelåst (glömde säga att jag satt en timma i trappuppgången på tisdagen också och det blev nåt liknande den här dagen lol ). På kvällen redigerade jag och på torsdagen tog jag och VG 14.25-flyget hem! Så nu är han alltså hemma hos oss på obestämd tid så det blir kul 😀

Det var alltså min lilla tripp till Stockholm !! Nöjd tjej _ 93 det är jag de hihi, extrema tack till gänget på Sherry Beauty <3

You might also like

Alexandra Nilsson - Badat med hundarna i Sigtuna Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Josephine Qvist - SÅHÄR ÄR DET Alexandra Nilsson - In my workout clothes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *