Mitt bästa shoppingtips

Inlägg i samarbete med Bestsecret

 

Ifall ni missade min senaste vlogg missade ni något väldigt viktigt… om ni älskar att shoppa till bra priser (de gör väll alla hihi ? ) Jag har nämligen ett samarbete med Bestsecret, och namnet säger ju verkligen allt = BÄSTA HEMLIGHETEN!! Det är alltså en sida med över 3000 varumärken där allt är rabatterat upp till 80% !! Det finns lyxiga märken som Dior, Missoni, Valentino, Stella McCartney osv! Men inte bara dyrgripar utan det finns produkter i alla prisklasser 😀 ( Ifall ni är en fattig bonddräng som jag själv )

Man måste vara medlem för att handla och eftersom det är ett hemligt modeparadis kan inte vem som helst registrera sig hej vilt utan man måste få en inbjudan, och det är alltså det ni ska få av mig !! 😀 Klicka > HÄR < för att registrera er , IDAG (söndag) har dom dessutom fri frakt PLUS att när ni registrerar er via min länk får ni 200kr att handla för om ni handlar för minst 600kr! 😀 Shop until you drop!

Jag är så extremt nöjd med min beställning därifrån, det blev verkligen favoriter vid första ögonblicket!! Lätt det finaste jag har i min garderob!Väska från Moschino.
Jag har alltid älskat Moschino, dom har lyxiga och snygga grejer men är ofta roliga och vågar ta ut svängarna , hehe det är mitt försök till att beskriva märket 😉 Sen har dom dessutom helt okej priser så man måste inte ta en massa sms-lån för att shoppa! Det jag älskar med den här väskan är… ALLT !! HEHE. Perfekt storlek, jag älskar att det är silverdetaljer, har nämligen letat efter en snygg vardagsväska med silverdetaljer sen jesu födelse ungefär. Älskar Moschino-märket, att den har ett axelband man kan knäppa på och materialet känns lyxigt och hållbart ! Även lätt att torka av om ni är en spillare. ( Alltså att man ofta spiller, det gör jag ) JA det här är helt klart min nya favoritväska och jag kommer ha användning av den vaarje dag! + att den känns väldigt tidlös så jag kan liksom ha den hela livet och sen låta mina barn ärva den


SKOR FRÅN HAMMERSTEIN.
Känner ni mig förstår ni att jag sitter här tårögd just nu.. kolla bara på dom… dom är FANTASTISKA !!!!!!!! Dom känns så himla Carrie i sex and the city ! Det skulle lika gärna kunna vara dom här skorna som var kvar i garderoben istället för hennes kornblåa Manolo Blahniks ? Eller hur ??? Ni vet när Big inte kom på bröllopet och sen möts dom igen första gången när hon ska hämta skorna. Fyfaan får rysningar i hela kroppen hihi det är min abosluta favorit-scen av alla filmer jag någonsin sett ? Jag börjar gråta av bara tanken?  Oj ska försöka hålla tag i den där röda tråden som jag ibland har svårt att göra. Kommer ihåg när jag lärde mig de här med röd tråd, det var i förskolan när jag skrev en saga om tummen ? Kommer ni ihåg tummen? Varför gör man en bok om en tumme ? Öhh ska göra en som heter ”Analen”. Nej oj förlåt

Dom här skorna är ju utan tvekan det vackraste jag äger!!! Dom kommer från märket Hammerstein och är dessutom SÅ SKÖNA! Jag skulle nog kunna ha dom på vasaloppet utan problem!! Alltså som pjäxor. Så det är verkligen ett tips om ni ska på student, bal , bröllop, ni vet när man vill vara extra fin men inte känna dödslängtan pga smärtan i fötterna. Jag vill ha sommar NUU så jag kan börja använda dom! Kommer älska dom här livet ut ! Vill ha med dom i kistan ?? ( PS skitsnygga i nude också )

Så missa för guds skull inte chansen att registrera er, det skulle kunna vara en sån grej man ångrar livet ut tyvärr (vill bara varna). Det är alltså helt gratis att bli medlem, ni behöver bara klicka HÄR och som sagt, fri frakt i helgen!! PUSS

You might also like

Alexandra Nilsson - Badat med hundarna i Sigtuna Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Josephine Qvist - SÅHÄR ÄR DET Alexandra Nilsson - In my workout clothes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *