Live från Stockholm

Heej <3 Här har ni mig, live från Stockholm Sverige faktiskt.

Men först och främst, va hände i helgen?? Fredag var det först stress stress jobb jobb städ städ puuh. När jag äntligen var klar gick jag till mammsen och hade den mysigaste kvällen på länge <3 Vi såg en skitdålig film men det gjorde ingenting för vi var samlade alla tre generationer <3 jag mamma och sönerna hihi.

Lördag vaknade jag tyvärr kl 6 av att isse hostade:) Perfekt 🙂 Kan inte minnas när jag senast sovde ut ??? Hade dessutom extrem huvudvärk men kunde inte somna om.. så vet inte vad jag gjorde ?? Tjollrade på och städade som vanligt säkert. Sen gjorde jag mig i ordning för PARTY!!! Jazz, Nazanin och Emma kom vid 7-tiden och sen hade vi en lika kul kväll som alltid <3 Kändes som vi hade mycket catch up to do och när klockan närmade sig utgång kände vi att nää?? va ska vi på krogen och göra ??? Vi hade redan haft så himla kul så vi insåg att det blir inte bättre än såhär hihi. Så blev en lite tidigare kväll än vanligt + att man skippade den sista drinken, det gör fan mycke för baksmällan tror jag. Polare for just efter 12 och då satte jag mig och redigerade.. till 3 på natten. Herregu. Men var så stressad över söndagen att det kändes som mitt enda alternativ.

Söndag var jag inte så bakis!!! Kanske tack vare att jag satt uppe? Har hört att man inte ska lägga sig när man är på lyset så då är de ju bättre att man sitter uppe en stund, nyktrar till och dricker vatten? Kanske ska bara göra så varje helg?? Men hela söndagen gick åt att redigera & packa för nu är jag som sagt i Stockhomo! Har precis landat och är så trött att jag dör.  Jag är här för att gå på skönhetsklinik hihi mer om det senare för nu ska jag sova (hos VG) godnatt

Oj blev skitstora bilder men jag orkar faktiskt inte göra nåt åt det om jag ska vara helt ärlig. Det här var iallafall helgens look

Posted in: Bilder, Outfits
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *