Heeej alla människor i cyber-rymden <3 

Som vanligt har jag svårt att förstå att det är fredag imorgon, jag blir lika chockad varje gång över hur fort veckorna går ?!! Men kan knappt komma ihåg vad jag gjort hehe. I tisdags fixade jag iallafall naglarna! Lika nöjd som alltid<3 Michelle på Hairstyle är the one and only om ni är på jakt efter en ny nagelkvinna. Sen fixade jag med bloppisen som jag insett är en never fucking ending story, tyvärr. De tog typ hela kvällen.

Onsdag, alltså igår, spelade jag in video och redigerade den. Jobbade med det från 9 på morgon till 9 på kvällen LOL så jag har inte så mycket att berätta om gårdagen hehe. FÖRUTOM att jag kontaktade läkare för nu har jag fan i mig fått nog av min läppfinne SOM JAG HAFT SEN NOVEMBER TYP ???? Jag minns inte hur jag var som människa innan den ??? Förmodligen betydligt gladare hehe. Nu har den eskalerat och jag har ett stor smärtande var-sår i mungipan ? Ja det låter lika fruktansvärt som det är. Så jag bokade faktiskt tid på vårdcentralen men fick inte tid förrän om en vecka och jag tror inte jag överlever så länge. Då kom mamma med den ultimata idén: KRY-APPEN! Hur kunde jag glömma den ??? Så på 5 min hade jag fått recept på en antibiotika-kräm som jag var och hämtade ut idag. Ifall såret är läkt till helgen kommer jag bli troende och gå med i kyrkan igen, för isåfall är det  ett bevis på att gud den allsmäktige existerar.

I helgen nalkas det partaj hihi är såå taggad på att träffa polarna <3 Gud endå blir glad av bara tanken <3 Men det är på lördag. Först måste jag överleva fredagen som jag är extremt stressad över, är sååå less på att inte få paket i tid för det förstör hela min livssituation?

Nu ska jag springa på ICA och hämta ut något mystiskt paket och sen ska jag till fanny för hon har kalas nummer 2 med farsan. Sen ska jag försöka göra en tidigkväll för det är min favorit. Hej då <3

Posted in: Bilder, Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Emma

    Wow så snygg 😍 Du förresten, jag läste på nätet att man kan ringa och beställa diy cellprov från kvinnoklinken/vårdcentralen. Som man gör själv hemma! Tänkte på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *