Kalas-fredag

Heej på söndagskvällen ! <3 Har ni haft en bra helg ?? Min har varit ganska lugn och skön men med ett litet kalas-inslag hihi! I fredags fyllde ju min älskade syster 23 år !!! WIIHOO. På dagen var jag och isse på Solis och handlade och på hemvägen fick vi MIRAKULÖST ett bord på Pinchos!! 😀 Hade verkligen varit inne i appen heeela veckan man det var alltid fullbokat så jag blev överlycklig att vi lyckades få ett!!

Efter solis hämtade vi ut paket i stan, gick me vovvarna, sminkade mig, slog in paket och sen var det dags att gå ! Isse fick sköta sönerna för han var sjuk och kunde inte följa hehe stackarn, men jag mammsi och fannsi hade en jättemysig kväll <3 Vi började med mat och drinkar på Pinchos, vid halv 9 gick vi till Fannsy där hon öppnade paket och sen tror jag vi var där till 12-tiden och sen blev deläggdags på direkten.

LÖRDAG var jag för de första inte så bakis! Så jäkla skönt! Jobbade, storstädade , var och handlade och sen spelade jag sims typ hela kvällen hihi. Alle och Isse var också här så dom såg tv och jag spelade sims i soffan. SÅ kul men så extremt beroendeframkallande och livsfarligt hehe. Innan hemmakväll stängde köpte vi godis och sen såg vi en tysk serie ?? eeh hehe den var spännande men synd att den var tysk ? De var nån på netflix som alltid ligger på populära och handlar om försvunna barn (kände att jag var tvungen att förklara mig) Sen blev det tyvärr en sen läggdags så är typ tröttare idag än.. någonsin hehe typ.

Men idag har jag iallafall kört gympapass, redigerat, tvättat, gått långprommis med Viggo. Ja gud endå så mycket man får gjort när man inte är bakis ?? Sen har jag längtat hela dagen efter SIMS så har spelat lite ikväll hehe. Köpte till och med det nya djungel-sims men då TOG MIN FINASTE SIM PGA STUCKEN AV KONSTIGA BIN??? Så då slutade jag spela och det var kanske lika bra. Nu ska jag gå och lägga mig för den här veckan kommer bli min bästa läggdags-vecka (försöker prova det här med såkallad positive thinking) Jag önskar att jag ska bli lika bra som när jag jobba på kommun = Läggdags vid 19-tiden <3 Hehe nej skoja de var kanske lite väl

Nu ska jag ta min långnosade son och gå och lägga mig (den med kort nos är hos mamma). Vi hörs och ses kramiz

Posted in: Bilder, Fest
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *