Sjukstuga

Heej från sjukstugan. Isak har åkt dit rejält, han har konstig röst, mycket snor och hosta. Funderade på att låsa ut honom på balkongen för att inte själv bli smittad men det kändes lite väl brutalt. Så nu tror jag fan att jag blivit smittad, har känt mig hängig, trött och febrig hela veckan. Så idag har inte vart en spännande dag, kan göra en kort summering:

☆ Försökte träna, gick åt pipsvängen pga ingen ork

☆ Redigerat redigerat redigerat redigerat redigerat

☆ Jag och isse tog ut sönerna på prommis, tänkte att lite frisk luft skulle göra oss bättre, det gjorde det inte men det var ganska härligt och soligt ute <3

☆ Råkade totalkrossa fönsterlampan. HEELVETE. Glas överallt, förstörd lampa + att jag skar mig och vi har inga plåster :@

☆ BUSat mig

Det var i princip det. Nu har jag så jävla ont i nacken för har suttit vid datorn sen 8 imorse så tänkte faktiskt slänga in årorna. Imorgon fyller fannysnippa år så då har jag bestämt att vi ska vara friska 😀 Vi ska ut och äta hela familjen och kanske ta en drink för det är ju inte varje dag syrran blir 23 liksom. Sen har vi egentligen inga planer för helgen, men lugnt blir det nog eftersom vi inte är helt 100, känns extremt skönt. Kanske bio !?!! Okej måste sova hej POK

Posted in: Bilder
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *