Nytatuerade bryn

Hej!!

Den här veckan började inte optimalt… jag vaknade till det värsta tänkbara…. INTERNET FUNGERADE INTE !!!! Så jag fick ju sätta mig och försöka lösa problemet, det gick inte så bra. Jag gjorde ALLT i min makt men förstod ändå att det förmodligen var våran förbannade router som var problemet. Alltså: Ska ni köpa en router, köp INTE TP-LINK ACER C60!!!!! Blev rekommenderad den på Kjell och co men det här är andra gången den bara dör helt plötsligt ?

Så vi fick ju harva oss iväg till stan och garantin hade egentligen gått ut sen vi köpte första men dom var snälla pojkar och gav oss en ny om vi ville, det ville vi såklart inte eftersom det förmodligen kommer hända samma sak igen hehe, så nu tog vi en värsting och betalade mellanskillnaden. Sen gick vi hem och installerade och jag börjar vara VÄÄÄLDIGT less på att skriva in wi-fi lösenord på varenda enhet i hemmet hehe. EEHH ja de där var en lite väl lång utläggning angående internetproblem.

Sen gjorde ja inte så mycket mer än att redigera, gå prommis.. de var nog det.

IDAG var det dags för ögonbryns-refill! Så klockan två gick jag ut i den sibiriska kylan för att lägga mig under kniven. Förresten, alla i fjollis som tycker det är kallt när det är 6 minus och lägger upp det på insta varje dag ??HAHAHHA INGA ÄKTA VIKINGAR !! Oj nej förlåt men lite kul är det. 6 minus är enligt mig varmt ???

Såå först sitter man ju med bedövning i typ 30 min och sen börjar helvetet. Hehe okej det var väll att ta i men det gjorde ondare än vad jag mindes ?! Kanske för att jag förra året var helt inställd på att det skulle göra fruktansvärt ont och den här gången tänkte jag att det knappt kändes 😛 Men det är helt klart värt smärtan och det går ju väldigt fort !

Vid 4 var jag hemma igen, redigerade och sen har jag försökt hitta en present till fannsan. Hon fyller år på fredag! 😀 Nu ska jag se söndagens farmen och sen försöka lägga mig tidigt. Har varit så trött på senaste… antingen beror det på att jag lägger mig för sent eller så beror det på demonisk närvaro. Jag tror på alternativ nummer 2. Imorgon ska jag klippa mig, en liten bit måst bort har jag ju insett hehe. Hej då

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *