Varit på show

Hej mina söner <3 Ännu en helg har gått förbi i iller-fart ( En utveckling på ordet il-fart )

I Fredags spelade jag in video och det tar ju alltid sin lilla tid, seen jag gick på prommis med Theo. Viggo och isse var på äventyr så det var bara jag och min äldsta son hihi <3 Sen gick jag och hämtade ut paket, städade, och ja.. tjollrade på med vanliga vardags-grejer ni vet hehe. På kvällen var det dags för fredagsmys – Jag, isse och Alle såg Now you see me 2 ! Och kan inte fatta att jag inte sett den tidigare !! Älskade ju ettan ( nu kommer jag i och för sig inte ihåg vad som hände i den men kom ihåg att jag älskade den hehe ) och tvåan var såå JÄKLA BRA!! TIPS

LÖRDAG tog jag en svängom på stan med ett enda uppdrag: Hitta ett par jeans, hehe. Efter något som kändes som 84 timmar i ett provrum köpte jag ett par och jag är fasiken nöjd. Tycker det är svårt att avgöra i provrummet utan vill alltid kolla hemma hehe, och dom var finare hemma så det var en lyckad jeans-jakt. Åh gud så ointressant känner jag nu hehe förlåt mig. På kvällen var det dags för drinkar och show!

Jag och Fanny gick till mamma där det bjöds på Pina Coladas, Hotshots och Solero-drinkar! Perfekt kombo mellan sommardrinkar och varma hotshots hihi. Klockan 7 var det dags för William Spetz show på Nordanå! Jag måst väll vara sanningsenlig och säga att den var ju bra men kanske inte vad jag hade tänkt mig hehe. Jag håller mig nog till äldre vit-håriga män med konstigt uttal (Läs: Joe Labero) eller så är jag bara sur för att jag inte fick komma upp på scenen den här gången. Hehe skoja.

När den slutade var klockan runt 9 = bara barnet! Vi velade mellan att gå på stan och ta en drink eller gå till morsan och ta en drink, gissa vad dom folkskygga ungarna valde hehe ??? Vi gick till morsan!  Sen funderade vi lite på att gå ut på krogen men det kändes ännu mer lockande med tidigkväll hihi. Eller tidig och tidig, var hemma vid 12 kanske!

SÖNDAG var ju en helvetesdag som vanligt hehe. Tror aldrig jag hamnar i djupsömn när jag dricker alkohol…………. mår skit vad jag än gör. Men redigerade iallafall hela dagen (har stress att hinna klart innan stockholmo) , gick me vovvar, såg farmen och åt godis hihi

Idag har det alltså varit full rulle för att hinna klart ! Nu är det mindre än 48 timmar kvar till avfärd HIHI ÅÅÅH LÄNGTAR !!!! 😀 Stockholm city here we come. Nu ska jag BUSa mig. Har verkligen funderat på det här med busningen hehe…  hur ska jag göra för att inte vara blek en helg i Stockholm ???!? Kan ju liksom inte BUSa mig hos VG pga inte schysst att kladda ner sängkläder och orkar inte ta med bus och äckelvante och skrutt-kläder. Så får nog busa mig idag och imorrn och hoppas på de bästa. Vad tror ni om det? Tack för mig, Hej

Posted in: Bilder

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *