Nya naglar och inflammerat anus

Hej! Igår var det en bra dag, först gick jag och fixade naglarna hos Michelle hihi. Alltid kul att vara hos henne och sen fick jag DRÖMMIGT fina naglar! Kände att det var dags att gå mot ljusare tider så vi satsade på en snygg nude-färg med lite bling, älskar dom!! Michelle har ju flyttat till hairstyle i CK ifall ni missat det – TIPS från hela mitt hjärta

På kvällen bokade jag och isse flygbiljetter till Stockholm!!!!! ÄR SÅÅ TAGGAD PÅ ATT KOMMA IVÄG ! Och första gången jag åker dit utan att ha massa saker inplanerade, känns fantastiskt!! Shoppa, äta på restaurang, chilla hos hos VG, PARTAJA!! Eller jag vill då partaja hihi vet inte vad grabbarna säger. Har ju inte varit ute så mycket i Stockholm?? Har typ varit på spy bar en gång men det är typ allt ? Och det var inte så nice enligt mig hehe. SÅÅ TIPS PÅ VAD VI SKA GÖRA??? 😀 Vi åker på alla hjärtans och stannar ända till måndag! Can’t wait

Idag vaknade jag hängingare än hängigast, så antingen är det en 3-dagars bakfylla eller så börjar jag bli sjuk. Jag tror tyvärr på det sistnämda. Men någon som var hängigare än mig var min son Theo. Jag märkte direkt att något var fel när han var vaken tidigt ???? Theo blev ju uppfostrad av Fanny och hon är ju en sjusovare utan dess like så därför blev han som henne, det är då min teori. Förutom att han var vaken slickade han mycket i anus, då förstod jag direkt att det är förmodligen något fuffens med analsäcken, han har nämligen haft det en gång tidigare. Så morsan ringde veterinären och han fick tid typ direkt så det var ju jättebra! Han kom hem med ut-hängade tunga och sen har han sovit större delen av dagen.

Själv har jag jobbat med ett hemligt projekt om man kan säga så utan att låta som en jobbig influencer??? Men det är ta mig fan det roligaste jag gjort i mitt liv. Mer om det sen om det blir aktuellt !?!?! :O Sen började jag packa inför trippen hihihi, lika bra att vara ute i god tid för en gångs skull så det inte blir panik som alla andra gånger. Har hämtat upp vårkläder från förrådet för enligt mig är det ju typ sommar i Stockholm, iallafall om man jämför med de brutala minusgraderna vi haft här.

Efter det var jag heeeeeeeelt slut, jag hade egentligen tänkt spela in video idag men det går inte när jag inte känner mig kry. Det är så psykiskt jobbigt att inte kunna filma .. för vet att det inte blir bra om jag inte är på topp och då får jag stress över att jag inte uppdaterar = en ond cirkel. Förstod man den där meningen ens ??

Så nu ska jag göra en tidigkväll och hoppas det känns bättre imorgon för alla familjemedlemmar! isse känner sig också hänging nämligen.. Jag måste ju vara frisk till helgen då vi ska på WILLIAM SPETS SHOWEN 😀 Det ska bli himla kul, jag mamma och fanny har redan bestämt drinkar vi ska göra innan hihi goals. Det var allt för mig idag POK

Den här jäveln åker med i resväskan !!! Prickigt och mönstrat är ju ett måste i vår, så älskar kombon mellan blom och prick-mönster på den här jumpsuiten! Tänk er denna i Stockholm med en drink i handen och några hotshots i levern

Posted in: Allmänt, Outfits
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *