Vinterfesten

Heej från en kroniskt bakfull tjej ? Typ? Har varit bakis i 48 timmar nu ??? inget skämt. Men de var det värt hihi!!! Hade såå JÄKLA kul i lördags alltså! Men det blir det alltid när hela tjej-gänget är samlat + att VG var hemma! Så förfesten hos oss får 10 av 10 poäng! Sen for vi ju upp på Folkparken, där var det tyvärr så extrem hög musik så det gick inte ens snacka med varandra.. inte ens om man skrek i örat kunde man höra nåt! Så det var ju lite synd. Vi for till och med hem tidigare för det gjorde ont i örat och huvudet, sen var det typ bara den hårdaste housemusiken man kan hitta och ingen av oss gillar sån musik hehe. Men men, förfesten var så kul så det sprolla!

Igår var det alltså bakisdag nr 1 + att VG åkte hem :'( En helg går aaaaalldeles för fort !!! Så nu håller vi på planera att åka ner och hälsa på han i El stockholmo!!! Om det går som planerat så åker vi ner redan om två helger 😀 JAAAA SÅ KUL!!!!! Men så igår efter han åkt gick jag hem till Fanny där Julia & Alicia också var ! Vi såg nya Beck som inte var så bra men det är alltid mys att hänga med brudarna fast jag mådde skit hihi <3

Idag vaknade jag av att Viggo spydde i sängen kl 7 <3 Var så fruktansvärt trött så la en handduk över och somnade om hehehee usch. När jag lyckades kliva upp städade jag, körde ett asdåligt gympapass sen har jag typ bara redigerat heeela dagen lång. + tvättat men det gick sådäär för någon hade råkat ta min tvätt-tid så jag fick panik eftersom det sista lakanet hade spya på sig!! Meen det löste sig tillslut hehe ! Men alltså har varit så extemt trött + haft ont i huvudet hela dagen så måste typ fortfarande vara bakis ?? Så nu ska jag göra klart det sista med morgondagens video och sen lägga mig i sängen med mina söner! Isse blev bortbjuden på middag hos Alle så vi är ensamma i läggan. Imorgon ska jag fixa naglarna YEEY hihi hej då POK

Posted in: Bilder

You might also like

Josephine Qvist - PERFEKT SPORTBH FÖR BIGBOOBS Alexandra Nilsson - Sluta dricka alkohol Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *