Liam Neeson och soppatorsk

Hej!! Shit pommes så fort den här veckan gick !

Jag fatta knappt vad jag gjort men har ändå inte haft tid att sätta mig ner och skriva här! Tisdag iallafall så spelade ju jag , isse och fanny in video och sen gick hela kvälla åt att redigera den!

Onsdag började jag möblera om i hemmet, det blev till det värre tyvärr hehe. Men hatar just nu ALLT i lägenheten och har paniiiik. Efter jag möblerat tillbaka for jag och isse ut och rastade hundarna i skogen! Så kul och dom är så söta och roliga i skogen hihi. Sen tvingade jag isse att vi skulle fara på sol-b för att se om vi kunde hitta nåt snyggt till hemmet, det gick inte alls bra. När jag kom hem hem var jag alltså fortfarande lika arg och frustrerad över hemmet som på morgonen. Då fick jag helt plötsligt ett sms av morsan att om jag var klar om 5 kunde vi fara på bibo, sååå jag mamsi och fanni for dit ! Sen hann jag och fanny på stan 15 min innan de stängde om med fannys hjälp gjorde jag några fynd 😀 Inte för att en liten ljuslykta kan göra så mycket men ändå hehe

Torsdag redigerade jag och på kvällen gick jag mamma och fanny på bio! Vi såg The Commuter !!!! Fyfaaaan så bra den var enligt mig hehe!! ÄLSKAR ni Liam Neeson lika mycket som oss måste ni se den !!!! Han är lika mycket super-hero i den här filmen som alla andra <3 älsklingen <3

Idag har jag storstädat inför VGs ankomst och för partajet vi ska ha i helgen! Har även hunnit redigera, köra gympapass, gå igenom mailen, sprungit på stan, duschat hår, gått med hundarna , sminkat mig och sen var det dags att hämta VG på flyget 😀 Det gick dock inte riktigt som planerat 🙂 🙂 🙂 När vi skulle åka därifrån säger isak att det är slut soppa ???? Sorry men förstår ni hur arg man blir på sin karl ?? Vi ska alltså köra till Falmark och han har inte tankat ??? Vi har ju dock ingen bensinmätare så det är lite mer komplicerat än i vanliga fall hehe. Vi fick alltså soppatorsk i Sjöbotten, just i en kurva, bäcksvart väg, 15 minus ute 🙂 75 bilar körde förbi utan att fråga om vi behöver hjälp, känns inte det typical sweden ? Min älskade mor, aka min ärkeängel och frälsare fick alltså fara och köpa en dunk + bensin! Hon är bara bäst <3

Så nu har vi typ precis kommit hem! Klockan 12 på kvällen och jag tror VG landade tyyyp 19 😛 En fantastisk kväll. Nu ska jag typ se ett avsnitt Black mirror men sen sova ! Imorgon blir det storpartaj på Folkis, äntligen. POK

Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *