Skräcködel-sminkningen

Heej! Hoppas ni har läget under kontroll <3 Det har typ inte jag hehe. Vill inte att det här ska bli någon himla klago-blogg men vafaaaan, ser inget positivt just nu!! Jag har nu, två dagar i rad försökt spela in en video med mina favoritprodukter från 2017 och det har gått åt fanders båda gångerna. Det ger mig total stress och ångest!! Att jag slösat bort två dagars jobb och att jag inte har någon video att ladda upp!

Första gången fick jag ett infall och skulle göra en ”cool sminkning”, den blev inte så cool utan jag såg ut som en skräcködla!!! Idag gick det bättre men när jag är klar och ska börja redigera inser jag att det ser ut som jag har läpp-penna ala 90-tal och dessutom extrema mängder läppstift på tänderna!!!!!!! Och inte nog med allt det här så har jag ju dessutom en finn-attack. Haha åååh ska man skratta eller gråta?? Och nu till min största och enda fråga i livet: Vill ni ens se en sån video hehe ??

Imorgon ska jag iallafall spela in en video med Fanny! Det ska bli sååå kul!! Get ready with us drunk edition hihihih har velat göra en sån sen Jaclyn HIll gjorde med sin bästis!! Så har ni några frågor kan ni gärna skriva dom här så kan vi ta upp det i videon 😀

Nu ska jag städa eller se Det okända och sen lägga mig i tid. Igår la jag mig typ 10 och sen sovde jag i 10 timmar!!!! Dee var länge sen!! Så jäkla välbehövligt. Jag vaknade bara en gång av att Viggo spydde upp något som såg ut som en fågelvinge ? Hej då POK på er alla fina och underbara människor som finns där ute i cyber-rymden <3

Skräcködel-sminkningen. Säger man verkligen skräcködel ?? Men skräcködla-sminkningen lät ju också konstigt ? Nej kanske inte. Okej såg inte såå skräckfullt ut på bilden men i andra vinklar och IRL = katastrofalt hehe. Är verkligen inne i en dålig smink-period just nu!!! Eller ja dålig period på allt hehe

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Josephine Qvist - NEW HAIR Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *