Hej och godmorgon

Heej och godmorgon! Guud så konstigt det kändes att skriva ”godmorgon” hehe ?? Jag kan inte ha morgon-bloggat på över ett år?? Idag är det iallafall fredag och jag sitter och väntar på att kameran ska importera klart till datan. Hundarna är hos Fanny för en gång skull och jag passar på att njuta av att inte gå ut i vinterkylan det första jag gör när jag vaknar hihi. ( Igår var det liksom 20 minus ?? och jag har fortfarande ingen jacka )

Den här veckan har gått såå fort ? Hoppas det fortsätter i samma tempo här framöver för då är det nog snart vår. Jag har aldrig gillat vinter men det känns som mitt vinter-mående blir värre för varje år… tänk hur det kommer vara när jag är 62? Hoppas jag kan ha ett hus i Spanien eller nåt då

I veckan har vi iallafall tagit bort julen + julgranen och då påmindes jag om hur fult vardagsrum vi har.. eller egentligen alla rum enligt mig. Den här lägenheten är OMÖJLIG att göra fin, jag får panik. Min förra lägenhet var SKITFIN och jag har ju exakt samma prylar men den här skruttiga skitlägenheten kommer aldrig kunna bli fin!!! Och jag vet inte om vi någonsin kommer våga flytta pga. galen människa ( vågar inte skriva mer hehe )

Men igår fick jag ett infall att vi måste göra NÅGONTING, så vi flyttade upp gardinstängerna längst upp i taket och det blev SÅÅ BRA!!! ( Har tänkt göra det sen vi flyttade in men bättre sent än aldrig hihi ) Förutom att Viggo har kissat på gardinen så det borde ju kanske åtgärdas hehe. Vet dock inte hur man tvättar gardin? Mamma sa att man skulle he av centrifugering?? det kan inte jag så jag har skjutit upp problemet och lever i ett hem med kissad gardin + att jag köpte grisöron åt hundarna och dom luktar ÄCKLIGARE än tjur-kukarna vi har köpt förut så våran vardagsrumsmatta luktar så äckligt att jag funderar på att bränna den i kaminen.

Det här kan vara det konstigaste inlägget jag gjort. Nu ska jag iallafall sätta igång med redigeringen som lär ta en herrans massa timmar. Sen har vi INGA planer alls inför helgen! Känns dock ganska skönt

Var och fixade naglarna igår! ÄÄÄLSKAR den här färgen!! Jag velade in i det sista och när jag kom dit sa jag till och med att jag var sugen på nått ljust hehe?? Men nu känns det som jag gjorde det perfekta valet hihi

Får fortfarande frågor om var jag fixar naglarna, jag har alltså gått till Michelle (@nailsbymn på insta) i snart ett år och jag har aldrig varit så nöjd som när jag gått till henne!! Nu har hon precis bytt salong så ni hittar henne på hairstyle i CK 😀 Hon gör även såååå fina fransar ifall ni är ute efter det 😀

Nu måste jag sätta igång POK ps. va ska ni göra helgen då?? öppen fråga till alla, älskar när jag fått en kommentar här hihihi

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *