Tillbaka till vardagslivet

Hej hej mina sötisar, mår ni bra ??? Hoppas de <3 Jag har haft en kul helg med grabbarna men det blev mindre kul när VG åkte hem i söndags 🙁 🙁 Så nu är det bara att acceptera att vardagslivet är tillbaka, och de är väll de jag har lite problem med hehe. Eller så är det bara att den här perioden suger för alla ? Jul och nyår är över, man har inget att se fram emot utan man ser bara den långa mörka vintern man har framför sig..

Och tillbaka till vardagslivet innebär ju för mig – ensamma dagar framför datorn. Ensamma dagar där jag tvingas se mig själv konstant på bilder, videos osv. Inte nog med det känner jag att ALLT jag gör suger. Så både självkänsla och självförtroende ligger så långt ner i graven det går just nu. Kan man förresten födas med dålig självkänsla ? Jag kan inte komma på en enda gång i livet jag tyckt bra om mig själv ? Oj sorry det var inte tänkt att det skulle bli ett deep shit-inlägg, men har den sämsta perioden på länge så jag har inte så mycket positivt att komma med. Eller jo en grej: Mina söner. Nu började jag dock tänka på dagen dom dör !?!?! Vafaaan är de här !! Min hjärna har hoppat ur led och tänker endast negativa tankar !!!!! Ska nog på akuten igen

Funderar ännu en gång på att fucka allt och flytta till Stockholm. Jag, Isse och vg på 30 kvadrat vad tror ni om de hehe ? Rent jobbmässigt ÄR det ju egentligen det enda rätta för mig… eller….. kanske skippar akuten och far till en spåkvinna istället. Återkommer när jag gjort det så får vi se om vi flyttar eller ej….

Okej nu ska jag försöka skriva 3 bra saker för jag tror jag läste i en bok att man skulle göra så när man hatar livet, alltså tänka 3 bra saker med dagen:

1. Farmen 2018. Det här kan typ bli den sjukaste säsongen efter naken-jannes !?!?! Får inte den där Kirsi hjälp med en exorcism så snart som möjligt kan ju vad som helst hända ? Det ser jag fram emot.

2. Ni som ägnar tid från erat liv för att lämna en kommentar åt mig??? <3<3<3 Det är så himla ofta som ni verkligen gör mina dagar !!! När jag själv tycker att mina videos suger och mår dåligt över det blir jag så himla glad när jag får en fin kommentar <3 I freaking I love you

3. Isak har startat ett hund-konto på instagram. Så nu har han alltså ett konto med gäddor och ett med hundar hihi han är så rolig
Följ gärna:
@simplybeautifulpike
@theviraldogs

Det var nog kanske allt jag hade på hjärtat den här gången. Jag hoppas jag kommer med bättre energi nästa gång eller kanske i nästa liv. Nu ska jag sova

 

Försökte fota sönerna idag men det gick inte så bra för dom sitter aldrig still

Posted in: Bilder

You might also like

Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Caroline Roxy - Summer's here Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Mockberg event Alexandra Nilsson - Hur jag fixar iordning mig inför sommaren Sponsored - Icon Mirror
 • Emma

  Flytta!!! Du borde verkligen göra det. Även om det kommer vara omöjligt att hitta ett lika bra boende i Stockholm, så är det så himla värt det. Ibland behöver man komma bort och testa något nytt, och det skadar aldrig att chansa. Din karriär kommer ta ännu mer fart och du kommer framför allt att må så himla bra av miljöombyte (det funkade till 100% för mig iaf). Och ja, suger det kan du alltid flytta hem igen. Vi är så himla många som tror på dig, hoppas du själv en vacker dag inser hur bra och rolig du är!❤️

 • Jossan

  Önskar att du kunde se dig själv med andra ögon. Du förgyller så många andras dagar genom att bara vara dig själv <3 POK

 • Madeleine

  Jätte söt familjebild på dina små söner <3 🙂

 • Kristina

  Jag tycker att du gör så himla roliga och bra videos! Har bara följt dig ett par veckor men du är redan en favorit 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *