NYÅRS!!

HEEJ Nu är det nytt år och nytt liv, är ni redo??

Nyårsafton var kul, vi firade vi hos Julle och Alfred! Jag hade dock inte beställt någon outfit och det ångrar jag som faan alltså, hur tänkte jag ??? Försökte vara cool och skulle ta på mig nån trasa från garderoben men det blev ju INTE bra… Vi skulle åka kl 16 men då började jag byta kläder pga jag kände mig verkligen inte bekväm i klänningen jag hade, fattar ni känslan ??? Det finns typ inge värre än obekväm klädsel enligt mig. Så jag började alltså byta kläder när vi skulle dra så det blev verkligen kaos-situation av hela dagen. Vi tog oss iallafall iväg tillslut och det första som händer är att mitt skärp går sönder 😛 Visste att det skulle hända pga det började bli lite trasigt efter att jag använt det EN GÅNG!! bra kvalla tack för de. Och utan skärp var min outfit katastrof ( förmodligen bara i mina ögon men ni känner ju mig ) Efter många om och men lyckades vi lösa situationen någorlunda med säkerhetsnålar och jag kunde äntligen slappna av hihi.

Vi grillade till middag, GUUUU SÅ GOTT !!! En perfekt grillad ox-fille skojar man inte bort. Sen lekte vi lekar, åt dumlemousse och ja ?? drinkade och hade kul helt enkelt. Sen kolla i vi rakter på 12-slaget och sen lyckades vi få en taxi hem vid typ halv 2!

Igår var det bakis-chill här i hemmet och de var verkligen vad som behövdes. Jag, Isse och VG köpte ett nytt tv-spel – SLENDERMAN!! Alltså typ ett skräckspel som jag älskar att kolla på men vågar inte spela så mycket hihi. Men vet inget bättre än att kolla på! Sen skulle ju egentligen VG åka hem idag så vi var ledsna och hade begravningsstämning imorse när vi vaknade men de blir att HAN STANNAR TILL SÖNDAG ISTÄLLET YEEY hihi 😀

Nu ska jag börja tänka på refrängen, måste få tillbaka rutinerna ?? Mår skit om jag är vaken till typ 1 och sover till 8 ? I min drömvärld skulle jag somna 9 och vakna 5 hehe. Men de var min nyårs de!! Hoppas ni också haft en bra helg! POK

Posted in: Bilder
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *