Jesu födelse och GTA

Heeej och sorry??? Glömmer ibland att jag har en blogg. Speciellt såhär i juletider , då har jag verkligen tankarna på annat tex Jesus och hans speciella födelse ? Födas av en oskuld i en krubba ?? Inte konstigt att den historian är så känd alltså, den är verkligen one of a kind. Och det där med att tre random gubbar såg en stjärna som dom ville följa ? Öhh följa en stjärna ?? Sorry men hur mår ni grabbar ?? Dom kanske hade ätit en och annan mystisk svamp ? nej oj sorry nu gick jag kanske för långt (jag tror ju ibland att jag straffas av gud på riktigt , jag borde ha lärt mig en läxa men tydligen inte)

Förutom att en liten del av tankarna har varit hos Jesus så har faktiskt största delen varit fast i GTA , ni vet tv-spelet med kriminalitet, droger, vapen, horor och coola bilar. Jag kan faktiskt erkänna att jag är besatt. Just nu är jag skyldig en kille 2 miljoner så jag tänkte fatta mig kort.

Nej okej nu ska jag vara helt seriös, jag tycker det är svårt att hitta en gyllene medelväg när det kommer till bloggen ? För jag visar ju redan allt i videos så det blir ju som bara at jag upprepar mig ?? eller ??? får klura på den karamellen.

Har iallafall haft en MYSIG och SNABB JUL ??? Snabbaste julen ever ?? Helt sinnes ?? Beror nog på stressen jag haft över allt möjligt. Nu är det ju ialalfall nyårs imorrn ?! Det ska faktiskt bli kul fast jag inte har någon klänning. Det tänkte jag börja kolla på nu såhär kvällen innan.. smart va…. men har inte hittat någon jag känt att jag vill beställa så vafan gör man ? Jag fick ju iallafall en kris-tid hos bästa Rebecca på La vouge i förrgår hihiH!!! Så nyårs-frillan är ialalfall fixad och NUUUU kan jag nog äntligen slappna av när det gäller min frisyr, iallafall för en stund. När löshåret börjar sjunga på sista versen har jag ett nytt problem så därför ska jag försöka börja leta frisör så snabbt som möjligt ta mig fan.

Vi ska iallafall fira nyårs hos Julia & Alfred med ett gäng girls and boys, det blir nog jättekul! Jag , isse och VG har varit och gjort klart det sista idag, alltså typ köpt skumpa & raketer. Nu ska jag iallafall leta klänning, fixa en video och försöka samla in dom där miljonerna. POK och GOTT NYTT ÅR!

Dagens fråga: Gillar Fanny hotshots ?

Bilderna är från annandan, fy fasiken så kul vi hade !!! Bästa polarna <3<3

Posted in: Bilder, Fest
Kommentarer (3)
 • Leila

  Hej på dej finaste Sandrisen!
  Du kan ju börja att typ separera utube videorna och bloggens innehåll. Jag menar, posta vloggarna som du gör här, det gör du ju redan och blogga antingen genom att hitta ”ett tema” som du utvecklar och håller dig till. (Oj..det lät flummigt! ) Jag menar att bloggen kan vara som ”bonus material” till vloggarna och övriga sociala medier. Så kan du nog få fler hit till bloggen tror jag. Typ att du avslutar en vlogg med tex, ja, och vill ni se bilder från lördagskvällen och lite annat , så får ni gärna gå in på bloggen! Typ något sånt🤗 Du kan ha extra material här😊 allt från foton, kortare klipp, unboxing, recept osv osv..vad tror du? Är jag ute å cyklar?
  Hursomhelst, önskar dig,Isse och barnen en underbar nyårsafton och det bästa året någonsin! Fyllt av lycka, kärlek, god hälsa och utveckling! Men mest av allt, bara bra hair days! 😚🤗💖💕💖

 • Mor

  Det är smaken av kaffe hon grimaserar åt….likören älskar hon ju 😉

 • Amanda

  Jag ÄLSKAR din blogg sandra, 100%-favvobloggen!! Skulle vara jättekul om du började publicera mer outfit-inlägg som förr, din klädstil är alltid on point😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *