JULKLAPPSLEKEN

Heeej angelbabies <3 I helgen var det äntligen dags för JULKLAPPSLEKEN med bästa polarna hihi <3 Det blev succé skulle jag nog våga påstå, alla hade köpt sååå fina grejer och det var till och med roligare än vad jag minns att leka leken!! 10 av 10 får kvällen av mig<3

IGÅR var det inte så nice för jag var bakis + jobbade från när jag vaknade tills jag gick och la mig vid 12-tiden med någon ynka paus här och där 😛 Men det var värt det för då låg jag ganska bra till i mitt eget liv idag! Det första jag gjorde när jag vaknade var att försöka tvätta min risbuske AKA mitt hår…. alltså nu är jag på bristningsgränsen ???!? HUR OTUR kan man ha med håret ??? Är det inte det ena så är det fan det andra……  just nu väntar jag svar från en frissa i sthlm SÅÅ BE FÖR MIG ATT HON KAN HJÄLPA!!!! Isåfall tar jag första bästa flyg till storstan… så just nu lever jag mitt liv i ovisshet och det är jag inte så bra på pga är planeringsfreak hihi.

Så imorgon ska jag stressa igenom dagen pga har jobb jag måste göra klart IFALL jag åker till Stockholm. Vill åka för fixa håret är ett MÅSTE men det är allt runtikring (kan man skriva så??) som blir så jobbigt! okej här kommer min lista med fördelar och nackdelar angående åka till el stockholmo

 

 • Fördelar:
  – Jag kanske äntligen kan slappna av när det kommer till frillan
  – Jag kan fara på ett event
 • Kan kanske köpa nån nice julklapp

 

 • Nackdelar:
  – Jag måste vara ensam i 8763 timmar. På flygbuss, på flyg, på hotell, på stan osv ?? Jag känner ingen i Stockholmo??? Sen vet jag inte heller hur länge jag måste vara där.. så det finns möjlighet att det blir 117896 timmar istället.
  – Det blir dyrt nåt så in i……….
  – Jag måste äta torra ägg.  Det här är min hemlighet: Jag kokar alltid ägg innan jag far och sen sittar jag ensam på hotellet och äter ett torrt ägg pga skulle aldrig någonsin gå ensam på restaurang??? Och köpa med sig nåt känns ju också jobbigt pga vet inte var jag ska gå och det blir också dyrt ?
  – Kan inte jobba för jag har ingen dator som går att ta med!!!!! (jultomten jag önskar mig macbook pro) Och när jag inte kan jobba blir jag extremt stressad
 • Just nu har jag ju ingen mobil… eller ja fannys gamla iphone6 men den driver mig till VANSINNE! Det tar ca en kvart att öppna en app och batteriet håller i 40 min. Hur klarar man sig i Stockholm utan mobil när man inte hittar NÅGONSTANS??? Nej det vet inte jag heller

  Ok fick ännu mer panik efter jag skrev den här listan hehe.. vi får se hur det blir helt enkelt

  Här kommer bilder från julparty

  The best girls in the world <3


  Hihi diademen hittar ni HÄR (adlink)


  Okej sann fakta: Jag får typ alltid en chock när jag ser en bild/video på hela mig? Liksom är det där jag ??? Ser jag ut så? För när jag kollar mig själv i spegeln ser jag exakt samma tjej som var på ungdomsmottagningen och fick höra av den mest opedagogiska människan någonsin att jag hade FETMA och hur dåligt det var. Om hon bara visste vilka spöken hon planterade i min hjärna då. SKa hemsöka henne när jag dör.

Posted in: Bilder, Fest

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - En dag på grönan Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Sponsored - Icon Mirror
 • Sofia

  Hej! Läst din blogg ett tag och får ont i magen över hur elak du är mot dig själv 🙁 Känns som att du skulle må mycket mycket bättre om du inte hade så höga krav på dig själv. Lätt för en annan att säga kanske… Men du är jättebra som du är! Släpp pressen kring dig själv, vem bryr sig om ditt hår inte är perfekt, du är ju lika bra för det! Du kanske skulle kunna prata med nån om dina tonår för känns som du har så jäkla djupa hårda ärr från den tiden som resulterar i hur du känner kring dig själv idag 🙁 Du är jätterolig och bra som du är! Kram

 • Emma

  Skulle du komma till Stockholm och behöva någon att hänga med hade jag gärna ställt upp!
  Tycker du verkar vara en underbar person som man kan ha så roligt med. 🙂

 • Mathilda

  Vackra & fina Sandra, du verkar vara en helt underbar människa! Försök få bort dina dumma hjärnspöken <3 Dom ställer bara till dumheter. Puss & kram på dig

 • Ebba

  Du är så himla fin Sandrisen! Om du bara visste hur jag och många andra ser på dig!!
  Sträck på dig! <3

 • Leila

  Gudars..hade missat att läsa om festen! Men sett vloggen och den var underbar!
  Vet du, jag måste hålla med de som skriver ovan lite.. Ibland, du har blivit bättre senare år, men ibland är du lite för tuff mot dig själv. Önskar jag fick träffa på den där sköterskan en mörk kväll med dogsen..visst fasiken blir det hjärnspöken av sånt! I den åldern!😡 Jaha men vad gör man då om man har höga krav på sig själv, sitt yttre, inre, hur man uppfattas och när man är nöjd med sig själv? Orsakat av andra men fast i ens hjärna.. jag tror att man kan prova några saker. 1, skriv ner dina bra & mindre bra sidor, och låt någon som känner dig väl göra detsamma. Jämför sen och fundera noga på de punkter som inte stämde överens. 2, Ta några saker du stressar över och skriv ner vad som skulle hända om de inte var som du ville i en månad. Var brutalt ärlig och realistisk! Då brukar man få sig en tankeställare.. och sista..3, Schemalägg något 1 dag i veckan som du vet att du mår bra efter att ha gjort! Det behöver inte ta flera timmar, men du ska verkligen vara lycklig efteråt. Nöjd och glad iaf. Det var dr Leilas tips, som hjälpt mig..bara att inse att man kanske har lite höga krav på sig själv och fundera över det gör gott. Skriv av dig är ett sistaste tips..Du ÄR så fantastisk på många sätt! Önskar du kunde se dig själv genom våra ögon, så stolt du skulle bli och vad glad du skulle vara över att du är du. Pok och Godaste Julen!❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *