Hår & Tjuv

Heej och tjenare, livet har äntligen lugnat ner sig litegrann, iallafall på hår & jobb-fronten. Black friday är över, aka stressig period in a life as a influencer hehe. Håret fick sig några omgångar med silverschampoo i fredags och nu är ordningen äntligen återställd. Så TACK igen till Rebecca på La vouge som räddade mitt liv!!!!!<3<3 I helgen var det inplanerat party, hade längtat hela veckan eftersom jag inte velat gå ut med fult hår 😛 Det började bra….. slutade mindre bra. Eller ok, det började sådäääär.. fanny råkade elda upp sitt hår på förfesten så det blev lite kaos hehe. Sen gick vi på klubben där Näääk och Nimo spelade, jag ville såklart ha bra material till vloggen så krigade mig in på dansgolvet där det var ett jävla knuffande och där snodde någon min mobil ur min väska 🙂 VEM GÖR SÅ????? har varit så jäääävla arg så ni förstår inte. Det var ju dessutom det första som hände så kvällen på klubben blev inte jättekul, jag hade såklart konstant panik. Verkar som det var någon erfaren tjuv eftersom dom stängde av telefonen DIRR och den har aldrig slagits på igen…. vad ger det ens att sno en iphone ????!??!?!?! Dumma jävel. Har kollat igenom det jag filmade från kvällen och det stod en pundare bakom mig så jag gissar att det var han lol.. kan man ens skriva så ?? hehe sorry

Så nu måste jag leva med Fannys värdelösa gamla iphone 6 som inte ens klarar en promenad med hundarna i den här kylan…. har beställt en iphone x men det är ju såklart väntetid.. och juste!!! glömde det jävligaste = jag raderade säkerhetskopian förra veckan 🙂 🙂 🙂 Skulle göra en ny men det hade jag såklart inte gjort än. ALLT är alltså borta föralltid. NÄÄÄÄR ska min otur vända?????

Såå dom senaste dagarna har jag varit konstant förbannad, tagit det lite lugnare, julpyntat, redigerat, varit på banken, sett bachelor. Hihi ja typ det. Nu ska jag ta mina små odjur och gå och lägga mig, theo ligger på min arm när jag skriver det här och viggo ligger bredvid med sin långa nos hihihi så himla söta.

Håret!! Klar förbättring eller hur hihi?

Och justee, i fredags fick jag hem den här FANTASTISKA SMINKSPEGELN!!!! Ser ni min lycka ???? Mitt liv förändrades!! Den är SÅÅ SNYGG, ljuset är helt perfekt, lamporna blir inte varma, man ställer in ljusstyrka med en fjärrkontroll!!!! fattar ni!! Årets jävla julklapp!! Ni hittar den HÄR (adlink)

Lill-skrutt med sin stora svans


Party!!


Näääken

Posted in: Bilder

You might also like

Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Caroline Roxy - Workflow Caroline Roxy - Rockstar Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *