Heeeejsan, hur är det med er?? Med mig är det äntligen under kontroll hehe ( ni fattar om ni sett vloggarna ). Idag klev jag upp 5,30 herremingud, somnade så himla sent också för jag var extremt mörkrädd???????? Visste inte ens att jag var det hehe men var HEELT ensam för första gången på typ ett år ??? Fanny hade hundarna och isak sovde i stugan. Så jag hörde tyvärr spöken överallt.. men somnade tillslut. Så ja när jag vaknade gjorde jag klart det sista med en video, sminkade mig och sen gick jag till La Vouge för att få ett domedagsbeslut hihi. Frisören ville kolla på håret för att se ifall hon kunde rädda situationen och vet ni vad… HON TOG SIG AN UTMANINGEN <3 Verkligen en räddande underbar fantastisk ängel!!!! <3 :’) Fick också förklarat att det som har hänt med håret är att den mörka färgen som las i var för ljus så den inte täckte mitt blonda hår ordentligt, därav oranget och dassigt resultat……… nu har jag levt med detta hår i snart en vecka och jag tror inte jag klarar en sekund till hehe.

Efter det, lugn och lycklig gick jag hem och städade bland sminket , fyfan vilken lättnat hehe har mått skit över mitt stökiga sminkbord huur länge som helst!! Kl 1 gick jag till Michelle och fixade jul-naglar hihi!! Blev så fina som alltid, kan visa sen ! När vi var klara gick jag och hämtade ut paket och sen gick jag till mitt andra hem, tvättstugan hehe. Efter jag var klar med det satte jag mig i soffan och tänkte att jag för första gången kunde ha en kväll utan måsten, sen kom jag på att jag måste fan spela in en video annars kommer jag inte hinna med den här veckan!! Så jag sminkade om mig, spelade in video and here I am. Inte så trött för jag drack koffein för sent på kvällen hehe faaan. Hoppas ba jag kan somna

Imorgon är det alltså dags att fixa frillan, för tredje gången på en vecka, tredje gången gillt brukar man ju säga???? 😀 Nu ska jag se Bachelor sen somna med vovvarna <3 och isse då hehe godnatt

Bild från förra helgen, när jag fortfarande levde ett normalt liv med håret

You might also like

Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Caroline Roxy - Workflow Caroline Roxy - Rockstar Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW
  • lina

    Ett tips. Beställ Goldwell mousse toning i färgen 10bs från Lyko. Bäst för oss med löshår som vill ha väck alla gula toner.
    Bara att lägga i efter man duschat och låt verka 5-15 min. Minst slitsam och lämnar efter en sån fin och jämn blond färg. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *