HELGEN!

Tjeeenare alla… läget?? Haft bra helg ???

Min var 50 % bra. Eller egentligen 100% bra om man räknar bort fredagen hehe, då var det kaos. Var så stressad att jag flännade när jag vaknade. Det jag hade mest panik över var momsrapporten som skulle in och jag hade inte bokfört nånting på hela kvartalet 😛 😀 !! Har liksom skjutit upp problemet så får ju skylla mig själv.. men nu är det gjort och en den största stenen lyftes från mina axlar hihi.

LÖRDAG gjorde jag klart det sista jobbet jag stressat över och kunde äntligen slappna av och göra mig redo för party! Nazanin och Jazz kom hit och vi hade såå himla kul, vi dansade och spelade in musikvideo hihihi <3 goals. Sen gick vi ut på klubben!

SÖNDAG jobbade jag hela dagen och sen hade vi myskväll hos mamsen, hon bjöd på gómidda och sen såg vi en skräckis som var skitbra faktiskt! Den hette ”Whitin” och finns på netflix! tips 😀

Idag har jag redigerat men blev klar i god tid för att jag gjorde så mycket igår. Såå har tvättat, varit på stan, gått me lillskrutten och nu har jag precis fixat det sista med videon och tänkte börja ta ut håret hihi!!!!!!!! Det är ju nämligen Rapunzel-dags imorrn 😀 Jag har ju dock lite men i livet sen förra gången , då blev ju min tid avbokad just efter jag tagit ur skiten. Så väntar nog ett tag till för säkerhetsskull men sen kan det ju hända nåt imorrn också… tex att dörrarna på rapunzel fryst fast och ingen kommer in… med min otur liksom. Har övertalat isse att följa till umeå men vi kan inte köra volvon med sommardäcken dit och vi har ingen bil vi kan låna så just i skrivade stund har jag inte en blekaste aning om hur vi ska ta oss dit.. vet inte vafan jag ska sätta i för hår heller.. panique.

Sååå ska börja söka inspo-bilder hehe men i nuläget lutar det kaanske mot 14/60 ?? Fast är ju livrädd att slinogrna ska bli varma.. hjälp mig va ska ja göra

Posted in: Bilder

You might also like

Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Caroline Roxy - Workflow Caroline Roxy - Rockstar Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *