Halloween 2017

Heeej Halloween är över, thank god hehe. Nämen förra veckan bestod typ av konstant ångest inför halloween, sminkningen blev dålig och då är det inte lätt att hålla humöret uppe om man heter Sandra Li. Men faktiskt, så långt jag kan minnas har jag alltid haft ångest inför Halloween???? och de blir värre varje år??? fattar inte varför jag gör så stor grej av det?? Så hela min vakna tid gick åt att ha panik över sminkningen, alltså inte en av dom bästa veckorna hehe.

MEN i fredags!!! då fick jag till det !! sminkningen alltså. Efter att jag och mamma hade pyntat läggan kanske jag fick en extra spooky feeling och lyckades. Eller för att jag sket i att kolla tutorials för jag tror jag stirrade mig blind på dom och inte tänkte på vad som passade mitt eget ansikte. Ehh ja nu har jag nog pratat klart om min halloweensminkningspanik. 😉

PARTYT DÅ!! De var i lördags. Det ägde !!! Hade ju gått all in på halloweenpyntet, vi hade köpt sån här iskall is för rökeffekter, vi hade bål och chips hihi. Men det viktigaste var ju polarna <3 Kan aldrig bli ett dåligt party med dom<3 Sen gick vi ut på verandan och det var också jättekul!! 10/10 får Halloween 2017. När jag kom hem från klubben satte jag igång att städa PLUS ta bort allt pynt, var nämligen så less på pyntet att jag inte stod ut av tanken att vakna upp till det hehe.

Men nuu måste jag göra det sista med videon jag började med kl 9 imorse ! så tack vi hörs

Posted in: Bilder

You might also like

Ellinor Bjurström - KÄRLEK I NYC Paulina Danielsson - Du är verklig. Paulina Danielsson - Min medverkan i Lyxfällan. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Att gå ut när man mår dåligt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *