IKEA & Inflyttningsfest

Tjabba tjenare hur mår ni ??? Jag mår finemangen. Har haft en så himla kul helg!

I torsdags hade jag ju tvingat med Isse till Ikea! Vi for en och en halv timma efter planerad avfärd hehe oj. Men när vi äntligen kom fram till Umeå började vi med att kolla på kläder för jag hade ju som sagt outfit-problem , det gick som jag misstänkte = åt helvete 🙂 Det ger typ ingenting att shoppa i Norrland så du som var så arg för att jag inte stöttade lokala butiker, that’s why.

Såå efter vi käkat lunch intog vi IKEA och äntligen har vi fyllt på med skålar, glas, tallrikar, bestick.. ja ni vet sånt som man borde prioritera när man flyttar hemifrån. Sen körde vi in mot city och hoppades på bättre lycka där men nää.. ingen festoutfit.. men hittade faktiskt något ännu bättre!! NAKED HEAT! Hihi blev sååå glad! Sen köpte vi med oss en äcklig sallad på ICA och började köra hemåt. Vi ville hellre komma hem i tid än att gå på nån restaurang. När vi kom hem städae jag typ hela kvällen för hade lämnat läggan i KAOS

FREDAG var det dags för Fannys inflyttningsfest!! ÄNTLIIIGEN hihi. Klev upp tidigt för skulle gå på stan och köpa present till henne, tyvärr var vasen hon önska sig slut men hon fick presentkort och det dög väll hoppas jag hehe. Sen rastade jag mina söner, duschade, sminka mig och gick till Fanny vid 6-tiden. Var såå kul att alla brudar var samlade, morsan hade fixat snacks, fanny hade smaskig fördrink & hon blev såå glad för ljusstaken vi gått ihop och köpt till henne!  så kul hihi. Ni får kolla vloggis. Det blev helt enkelt rejält partajade och hotshots

LÖRDAG var jag bakis nåt så in i !!!! hehe. Sovde länge, städade, lagade lax och sen gick jag och isse på Hemmakväll och köpte godis. Alle kom också och hängde med oss och vi chillade bara framför Bonde söker fru sen somnade jag till och med i soffan!! Det har ALDRIG hänt förut så fatta hur slut jag var

IGÅR var det söndag och så jävla härligt att inte vara bakis på en söndag , solen sken men tyvärr var jag tvungen jobba från morgon till kväll så jag såg aldrig solen hehe, tur jag äter D-vitamin tillskott. När jag redigerat klart typ kl 6 på kvällen satte jag igång med att försöka mig på en halloween-makeup .. herregud.. jag har ju aldrig gjort någon halloweensminkning i hela mitt liv så det var verkligen en utmaning. Det blev ändå heelt OK men vet ändå vad jag borde göra annorlunda nästa gång, om de blir en nästa gång hehe. Det tog ganska lång tid må jag säga , och efter det satte jag mig och skulle fixa miniatyrbild osv så var nog inte i säng förrän kl 1 typ! SÅÅ ja de var min helg det tack som faan

Posted in: Bilder

You might also like

Ellinor Bjurström - KÄRLEK I NYC Paulina Danielsson - Du är verklig. Paulina Danielsson - Min medverkan i Lyxfällan. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Att gå ut när man mår dåligt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *