FRÅGESTUND

Frågor angående gamla relationer och Isaks kukstorlek undanbedes.

(Hehe skoja men det låg sanning i det första)

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Loco Josephine Qvist - TANDBLEKNING BY BELISSAS Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.
 • Hanna

  Först vill jag bara säga att du är så jävla skön. Älskar dina videos! Har till och med gått så långt att jag har börjat prata norrländska pga dig, hihi.

  Nu till min fråga, om jorden går under om 1 vecka och du har obegränsat med pengar, hur hade du spenderat denna vecka?

 • victoria

  vad är det för ras på viggo?

 • Victoria

  Wiiiho, frågestund!! Vet inte om det här går under relationer men det får väl du avgöra!
  Har sett på tuben att du är mer med vänner nuförtiden än vad du var under en period förut, men så då tänkte jag fråga om du har några bra tips på vad man kan göra när man är själv och det känns som man har 0,00 vänner? Hoppas du förstår vad jag menar med frågan även om den är konstig haha.

  Och så undrar jag en sak till! Förra Q&A sa du att du hade blivit sugen på att plugga vidare då du upptäckt att det var gratis hahah, har du tänkt något mer på det och vad skulle du vilja plugga? Kurs eller ett program?
  Massa kramar

 • Leila

  Hej Sandra!
  Kul med frågestund! Man blir alltid lika glad när du svarar på ens frågor etc😊 Jag undrar vad du har , om du har, en plan i tiden för din karriär? Hur tänker du kring allt runt sociala medier? Eller har du funderingar på att göra ngt annat inom en typ 5 års period?
  Sen undrar jag om du och Isse har några gemensamma planer? Exempelvis resa, hus eller annat?
  Tack för en härlig kanal, vi älskar dig!❤

 • Lilly

  Hej! Vad har hänt mellan dig och din kompis Emma (tror jag hon heter)? Ni hängde ju jättemycket förut, till och med med era mammor och nu inte alls? KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *