Helgen med VG

Heeej vet ni vad?? Jag tror vitaminerna fungerar, eller så är det tack vare att jag bad högt till gud, jag vet inte. Men har känt mig som en helt annan människa om man jämför med förra veckan !!!!!!!!!!!!! Thank lord and all the others

Har iallafall haft en GRYM helg!!!!! I fredags gick jag på stan för att shoppa glitter-eyeliners hehe sen spelade jag in video till typ 8 på kvällen, fattar inte vad som tog sån tid, jag var väll seg som vanligt på sminka mig + att jag tog en torsk-paus. Det betyder att man tar paus för att laga torsk, den blev jätteäcklig. Sen fick vi den bästa möjliga överasskningen: VÅRAN ÄLSKADE VG KOMME !!! hihi som ni vet älskar ju vi när han är här! Han kom med sista flyget så han var inte här förrän typ 11 på kvällen, jag satt och jobba till typ halv 1 för jag hade en deadline och sen var de läggdags för mig så hann inte vara så mycke me grabbarna den dagen hehe.

LÖRDAG gick jag med vovvarna som vanligt, sen duscha jag och gjorde mig iordning för GALEJ. Jag, isse och VG for hem till Nour & Anders för pre-party! Det var jättekul och sen for vi på klubb, de var lite mindre kul för det var eeeextremt mycket folk pga Tjuvjakt spelade, sen blev det av någon konstig anledning efterfest hos oss hehe herregud, jag vek dock in årorna först av alla och gick och la mig medans dom var kvar hihi.

SÖNDAG var jag rejält bakis men kämpade på ändå hihi, jobbade typ heeela dagen + gick me vovvarna & lagade tacogratäng. Kl 9 var jag typ ääntligen klar med jobb så då såg vi gåsmamman innan isse skulle jobba natt, sen fick jag exportingsproblem av dess like så satt uppe till typ halv 2 för att fixa video 😛 😛 😛 😛 Hard life of a youtuber taa mig fan.

Sen har de varit full rulle i veckan men det kanske jag berättar om en annan dag annars blir de här in lägget 23 sidor långt. IMORGON SKA VI TILL UMEÅ & IKEA!!!! 😀 (har tjatat ihjäl mig på isse) Ska köpa köks-grejer. Jag flyttade hemifrån för typ två år sedan och äger fortfarande bara 2 tallrikar så äter oftast middag på ett litet fat hehe. Så nu måste jag börja blåsa håret så jag kommer i säng i tid.

Såhär såg jag ut i helgen, jag tar nog tillbaka det jag sa om nit-kavajen, för det här är ju min snyggaste outfit år 2017.  (nit-kavajen får komma 2a) På tal om outfits, jag har spenderat tre timmar i garderoben idag och kommit fram till att: JAG HAR INGET ATT HA PÅ FREDAG!!!!!!!! på fannys inflyttningsfest!!!! panik!!! Så nu är mitt enda val att försöka hitta något i Umeå… och jag har inga stora förhoppningar kan jag lova. All shopping norr om Stockholm SUGER!!!!!!!!!! ja jag är förbannad, därför skriver jag många utropstecken. Mitt enda hopp är nog H&M , dom har ju levererat ganska bra på senaste

Dagens fråga: Varför har inte h&M funktionen ”finns varan i din butik??????????? lever dom kvar på 17-00 talet eller??? Nu ska jag blåsa håret och pussa pomeranian

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Loco Josephine Qvist - TANDBLEKNING BY BELISSAS Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *