En hårsmån ifrån doktorn

Heeej och förlåt för inaktiviteten. Jag är fortfarande så jävla trött och slut att jag är en hårsmån ifrån att gå emot min största rädsla = fara till doktorn!?!?! Jag som försökte skylla allt på en liten matförgiftning men nu har jag varit konstant trött i 2 veckor, börjar tänka katastroftankar att de kanske är utmattningssyndrom, cancer eller nån annan sjukdom.. ni vet sånt man får upp när man googlar. Har iallafall köpt ännu mer vitaminer och hoppas på det bästa hehe. Nån brist har jag ju säkerligen efter mina år av ensidig kost.

Såå min vecka har inte varit så nice, jag har försökt överleva helt enkelt. Att spela in en video tog typ 8 timmar lol. Först för att jag satt i soffan och tog mig ingenstans, sen var jag tvungen att ta pauser och lägga mig i sängen MEDANS jag spelade in videon. Så resultatet är ju en dålig video = jag blir ännu mer deprimerad. Det här är en ond jävla cirkel!! HJÄLP!!!!!! Kanske är det en vanlig höstdepp men lite kraftigare….. jag behöver en resa eller nåt. Har inte varit utomlands på 3 ÅR!!! Vem som helst skulle bli deprimerad ??

JAJA ska sluta snacka om det här , då kanske de försvinner hehe. IDAG är det fredag, förstår inte vart fan veckan tog vägen??? Jag ska iväg på stan nu när det öppnar, hämta paket och kolla om en glitter-eyeliner, eller heter det så ?? Får visa i video vad jag mena. Sen blir det nog en liten snipp-in på bolaget hihi. Imorgon spelar nämligen Tjuvjakt på Brygg ( för er äldre läsare över 40 : Sofia Wistams son och hans polare ) såå jag tror vi ska dit yeey. Nu ska jag spela in ett samarbete sen gå på stan hej

Posted in: Outfits

You might also like

Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita! Josephine Qvist - HOME UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *