Helgen på Aspa Herrgård

/ Inlägget innehåller reklamlänkar /

Heej och välkomna till dom snyggaste bilderna ni någonsin kommer se på den här bloggen hehe! Alla bilder är tagna av Hedda (LÄNK) som är helt magisk med kameran

Jag är iallafall tillbaka i Norrland efter en fantastiskt helg i Aspabruk! Jag började min resa till Stockholm kl 11.30 i fredags , direkt jag landade gick jag till Advirals kontor och därifrån tog vi bussen till Aspabruk, resan tog 4 TIMMAR pga bilköer, så vi kom fram vid 8-tiden på kvällen,  resan blev lång eftersom jag började halv 12 men det var de värt hihi! Vi hade en jättenice buss och roade oss med mobilspel

När vi kom fram fick vi våra rum och där möttes vi av presenter i MÄNGDER!! Alltså WOW!!! Får visa allt i en vlogg! Sen var det ganska direkt dags för middag, Ramlösa var där och bjöd på jättegoda alkoholfria Ramlösa-drinkar och till det åt vi tacos, smaskens. Efter middagen gick vi upp till bröllopssviten och hade myskväll med snacks och Svenska Hollywoodfruar 😀 Perfekt fredagsmys. Sen blev det en ganska tidig kväll för dom flesta var väldigt trötta hehe


 Goodiebag!!

Lördag åt vi frukost kl 10 sen blev det träning för en del, promenader för en del & jag kollade på när Jannice fixade hår hihi. Jag älskar att kolla på när man fixar hår!!!! Ville ju gå egentligen gå frisör på gymnasiet, hade varit så himla kul, det som satte käppar i hjulet är väll att jag inte gillar människor hehe. Men skulle ändå ha gått det så kunde jag fixa mitt eget och polares hår hihi.

Kl 1 var det dags för en vegansk lunch med klockmärket Mockberg! Dom hade så OTROLIGT fina klockor!!! ( jag glömde såklart dom två jag fick så jag hoppas innerligt att någon hittar dom :’( ) Grundaren från Mockberg var där och berättade om deras märke och det coolaste var att hon startade märket för det finns typ inga andra tjejer som gör klockor ?!?!??! Så hon tog saken i egna händer wow girlpower hihi

Är ni sugna på en klocka eller armband så fick jag en rabattkod att dela med mig av, ”sandra” ger 15% rabatt 😀 Ni hittar Mockberg  HÄR !

Efter lunch hade vi ”Antikrundan” , Charlotte var där och skulle hjälpa oss värdera och sälja våra grejer. Ellinor hade med sig en väska som tyvärr visade sig vara olaglig att sälja hihi det var lite kul, jag hade mig mig en lampa från loppis + några ransoneringskort från andra världskriget. Fick en brutal chock när hon sa att hon hade sålt ett sånt i London för 6 LAX!!!! Hoppas vi blir rika hihi. Det var iallafall jätteintressant att lyssna på henne! Nu vill jag typ läsa historia också.


Det här är alltså lampan ni kommer kunna buda på !! va tycks? 😉

Sen på schemat var det dags för ”Beautystations” ! Det fanns ett helt långbord med smink vi fick ta, Jannice satte i hairtalk på dom som ville, Isabella fixade smink och sen fanns det fina klänningar från tex Rodebjer, By Malina, Ida Sjöstedt osv osv!! Alla klänningar kom från Members.com, så tips till er som vill fynda märkeskläder till extremt bra priser hihi. Just nu har dom tex Marc by Marc Jacobs klockor på 47% RABATT!!! Ja funta på slå till ( funta är ett norrländskt slang på funderar )

Klänningar från Members.com

Till middag serverades det en jättegod buffé, bubbel och vin hihi. Resten av kvällen umgicks vi bara och drack bubbel <3 goals. När det närmade sig läggdags råkade vi dessvärre skrämma upp varann hehe,  vi hade ju nämligen fått höra att det spökar i den här gamla herrgården och en av tjejerna hade inte haft en så trevlig natt (berättade om de i vloggen :O ) Så var i princip livrädd när jag skulle sova, jag som absolut inte är lättskrämd fick dra täcket över huvudet för jag ville inte se spöken hihi. Men somnade ändå inom 5 minuter så det var lugnt 😉


Naturligtvis sträcker jag mig efter cavan


Fina Ellen! (LÄNK)

Söndag åt vi brunch kl 11 & då var även grundaren från ”Smart in the dark” där och berättade om sina produkter. Dom gör alltså reflexer som ska vara snygga, typ armband, skärp, väskor osv! Ni kan kolla in dom HÄR. Och efter det packade vi ihop och satte oss på bussen! Var hemma typ halv 10 på kvällen, jag hade ju egentligen kommit till typ Thailand på den res-tiden hehe. I hemmat satte jag direkt igång att redigera för jag har stress-panik som vanligt, så tror jag gick och la mig typ 2! ojoj!

De var min helg de !! TUUUSEN TACK till världens bästa Adviral för den här helgen!! <3

Posted in: Bilder, Resor

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *