Mot Aspabruk

Heeej läget??

Me mig är de bra, men verkar tyvärr som jag aldrig kommer bli frisk igen, men de gör inte så mycket för idag är jag på bra humör hihi. Har haft en vecka med stressfaktor 4513, men nu känns det som jag har det mesta under kontroll iallafall. Har jobbat heeela dagarna så igår kände jag att jag höll på bli galen = jag behövde miljöombyte. Människan är typ inte skapt för att vara i samma miljö för länge??? (egen utredning jag gjort) Så när man jobbar hemifrån finns det ibland risk att man blir totalt galen i huvudet, då vet man att man behöver göra nåt åt saken hehe. Så igår tog jag en paus från jobbet och gick på bio med min sambo Isse, vi såg clown-skräckfilmen IT ! Som jag har varit taggad på att se i typ 3 år känns det som?! Den var… Speciell typ heheh. Den var väldigt orealistisk men man blev ändå väldigt rädd ibland och jag gillade den!! Mycke!! Helt klart sevärd om ni funderar 😀 Sen for vi hemåt, jag var dödstrött men jobbade till typ 1 på natten.

Idag var jag tvungen att vakna tidigt för att hinna på stan, JOBBA ännu mer, packa, gå med hundarna, prova outfits , tvätta håret, fixa håret osv osv osv. Jag är helt slut. Men nu har jag bara en grej kvar, den jobbigaste = BUSA mig. Sen somna en sista natt med mina älskade söner, fyfan har tyvärr GROV seperationsångest från hundarna.. längtar redan tills söndag ca 20.30 då jag ska pussa dom igen.

Imorgon flyger jag alltså till El Stockholmo igen och 16.00 kommer vi åka buss från Advirals kontor till Aspabruk! Där vi ska bo på en herrgård och ha en Boost-camp hihi. Typ bara chilla, må bra, tacokväll, pyjamasparty osvosv! Ju mer info vi får om helgen desto mer taggad blir jag hihi, kan typ bli årets händelse! Kommer såklart vlogga så ni får hänga med 😀 Nu ska jag vika in årorna och försöka göra en tidigkväll, POK från oss alla till er alla

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *